CinemaKlub

Az Agymenők sztárja is csatlakozik a sorozatgyilkos Zac Efronhoz!

rtl.hurtl.hu

2018. február 1. 13:41

Előző cikkünkben már sokkolódtunk, hogy mennyire hasonlít Efron Ted Bundy-ra, sőt a forgatásról is írtunk egy kicsit. Most viszont kiderült, hogy egy népszerű sorozatsztár is csatlakozik a projekthez.

Jim Parsons mindenki Sheldon Cooper-je – is Zac Efronnal forgat majd a sorozatgyilkosról szóló filmben. Az Agymenők sztárja ugyanis elvállalta, hogy eljátssza Larry Simpson karakterét: ő vezette Bundy kivégzését.

1979-ben mindenki végig követhette Ted Bundy bírósági tárgyalásait a tévében, ez vezetett végül a sorozatgyilkos kivégzéséhez 1989-ben.

Parsons meglepően későn csatlakozik a projekthez, hiszen a forgatások már január közepe óta zajlanak. Efron ezt egy backstage fotóval meg is erősítette már, de azóta a többi főszereplő, így például Lily Collins is megosztott pár forgatási képet.

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Collins nem mellesleg Bundy barátnőjét alakítja majd az Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile című moziban. Meglehetősen fontos karakter lesz a cselekményben, hiszen az ő szemszögén keresztül mesélik majd el a történetet. A történetet, ami arról szól, hogyan erőszakolt és gyilkolt meg több nőt is Bundy, akit végül saját barátnője jelentett fel a rendőrségen.

Mellettük még fontos szerepet játszik majd John Malkovich is, aki Edward Cowart bíró szerepében jelenik majd meg a nagyvásznon. Kaya Scodelario – akit mostanság az Útvesztő-trilógia 3. részében láthatunk a mozikban – pedig a gyilkos ex-feleségét kelti életre.

Már a történet maga is hátborzongató, erre pedig csak rátett egy lapáttal Efron és Bundy hasonlósága!

Titeket is érdekel a mozi!


Forrás: EW

#CinemaKlub#jim parsons#agymenők#zac efron#ted bundy#sorozatgyilkos#john malkovich#lily collins

Címlapról ajánljuk