Vállalati hírek

Mától elérhető Kaley Cuoco vadonatúj sorozata az RTL+ felületén!

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 8:30

Mától elérhető az RTL+ előfizetős csomagjában az Egyesült Államokban idén nyáron debütált Igaz történet alapján (Based on a True Story) című krimivígjáték teljes első évada! 

A főszerepet az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco alakítja, aki a forgatások alatt épp terhes volt kislányával, a sorozat alkotói pedig úgy döntöttek, a forgatókönyvbe beleírják terhességét. Így Kaley Cuoco sorozatbéli karaktere is épp első babáját várja. Ava ingatlanügynök és nem mellesleg hatalmas true crime rajongó, barátnőivel él-hal a gyilkosságokkal foglalkozó podcastekért. Férje, az egykori tenisz sztár (Chris Messina) egzisztenciális válságban van, nem igazán tud kiteljesedni teniszoktatással töltött mindennapjaiban. A pár hirtelen felfigyel a rejtélyes vízvezetékszerelőre (Tom Bateman), aki lehet, hogy épp a környéken tevékenykedő sorozatgyilkos? Itt a vissza nem térő alkalom, hogy elkészítsék saját podcastjüket, azonban nem minden alakul a terveik szerint, kihátrálni belőle pedig már túl késő.

A sorozat a kritikusok és a nézők között is nagy sikert aratott, így nemrég berendelték a második évadot is!

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:  

www.rtlplusz.hu

https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok

 

 

#Vállalati hírek#kaley cuoco#based on true story#igaz történet alapján#krimi#vígjáték#vadonatúj#első évad#rtl plusz#Chris Messina#Tom Bateman#sorozatgyilkos#nyomozás#bűntény

Címlapról ajánljuk