KERESÉS search-close

miniszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "miniszter"

26-an egyszer sem szólaltak fel az Országgyűlésben az elmúlt fél évben

Öt miniszter és 21 képviselő egyetlen egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben az elmúlt fél évben. A kormány szerint a minisztereknek nem is az a dolguk, hogy a parlamentben vitázzanak, őket legtöbbször a parlamenti államtitkárok képviselik. A néma képviselők között 17 fideszes van, köztük Bíró Márk, aki 2010 óta egyszer sem szólalt fel a törvényhozásban.

Megnéztük, hogy megújult-e a János kórház

Vadonatúj rendelő és trendi, hotelszintű nővérszálló - így néz ki a János Kórház Gulyás Gergely miniszter képviselői beszámolójában, amit a választás előtti napokban tettek a kerületiek postaládájába. Megnéztük, valóban megújult-e a kórház, de ott a korábbihoz hasonló állapotokat találtunk ma is: omladozó vakolat, rozsdás radiátor, korhadt nyílászárók.

Havi 200 ezer forinttal emelkednek a miniszteri fizetések

Az eddigi havi bruttó 1,8 millió forint helyett majdnem 2 milliót kapnak márciustól. Gulyás Gergely szerint mindezt egy törvénymódosítás teszi automatikussá, amely a havi bruttó átlagkeresethez köti a miniszteri fizetéseket. A miniszer szerint „együtt sírunk, együtt nevetünk”.

Még élhetne 24 ezer beteg?

24 ezer embert lehetett volna megmenteni csak 2017-ben azzal, ha időben a megfelelő egészségügyi ellátáshoz jutnak. Ezt a Népszava szerint Kásler Miklós miniszter írta le az egészségügy 1500 milliárd forintos átalakításáról szóló javaslatcsomagjában, amelyet a lap szerzett meg. A szocialisták szerint a miniszter írásba adta, hogy horrorisztikus az indokolatlan halálesetek száma.

Hiába kérdeztük az emberi erőforrások miniszterét

Gyakorlatilag levegőnek nézte kollégánkat az emberi erőforrások minisztere, akit egy nyilvános eseményen próbáltunk kérdezni, hiába. A választások óta hiába kér interjút az RTL Híradó Kásler Miklóstól. A Magyar Újságírók Szövetségénél azt mondják, azok a miniszterek kerülik a kérdéseket, akiknek a tárcájánál a nyilvánosság előtt nehezen védhető ügyek vannak.

Dohányzásellenes miniszterelnöki biztos lesz Lázár János

A volt miniszter feladata lesz egyebek mellett a dohánypiac szabályozására irányuló kormányzati feladatok összehangolása. Lázár János a második Orbán-kormány idején részt vett a trafiktörvény előkészítésében. A dohányboltok megnyitását akkor azzal indokolta, céljuk hogy minél nehezebben lehessen cigarettához jutni. A trafik pályázatokkal kapcsolatban pedig azt mondta, nem volt semmilyen mutyi.

Soha nem volt még annyi államtitkár és helyettes államtitkár a kormányban, mint most

A 13 miniszter mellett 66 államtitkár dolgozik, és 117 helyettes államtitkárt is kineveztek. A Híradó összesítése szerint mindez legalább havi 167 millió forintba kerül. Pontos számot azért nem tudni, mert a 66-ból csak 13 államtitkár fizetését töltötték fel a kormányzati portálra. Ők mind 30 százalékkal többet keresnek, mint az alapfizetésük. Erre egyébként jogszabály ad lehetőséget.

 

Cégháló az új miniszter lakásán

Több százmillió forintos adóhátralékkal tűnt el az a cégháló, ami az új fejlesztési miniszter lakásába volt bejegyezve. Ezt a G7.hu írta meg. Bártfai-Mager Andrea rózsadombi lakásában csaknem 60 cég működött. A nemzeti vagyonért is felelős leendő miniszter a gazdasági portálnak azt mondta, az ingatlant egy könyvelőiroda használta, a céghálóról pedig állítása szerint nem is tudott. Az MSZP-nél ezt kizártnak tartják, ezért szerintük Orbán Viktornak új tárcavezetőt kellene találnia.

Gyakorló orvos lesz az új emberi erőforrás miniszter

Kásler Miklós 24 éve vezeti az Országos Onkológiai Intézetet. Az onkológus professzor emellett amatőr történészként is egyre többet szerepelt az elmúlt években, a köztévén műsora volt, és kutatta az Árpád-háziak DNS-ét. Nézeteivel nem midig arat osztatlan sikert: kijelentette ugyanis, hogy nem hisz az ősrobbanásban és szerinte a Tízparancsolat betartásával megelőzhető a halálos betegségek többsége.

Varga Mihály biztosan miniszter marad

Továbbra is Varga Mihály felel a költségvetésért - ezt Orbán Viktor jelentette be az állami rádióban. Varga a gazdasági kabinet vezetője marad, ő az egyetlen, akit eddig a miniszterelnök megnevezett az új kormányából. A kormányfő reméli, hogy heteken belül beterjeszti a jövő évi költségvetést. A miniszter interjút adott a Híradónak, több mint 4 százalékos gazdasági növekedést terveznek a 2019-es büdzsébe, vagyis várhatóan lesz nyugdíjprémium, és ismét kötelező minimálbéremelés jöhet.

A miniszternél tiltakozott a diák

Tiltakozó diák állította meg Balog Zoltán, minisztert a Kulturális Bizottság ülése után. Azt szeretné, hogy a döntéshozók jobban figyeljenek a diákokat körülvevő problémákra, például a legutóbbi PISA teszt eredményeire. Ebből kedden az is kiderült, problémamegoldásban is átlag alatt teljesítenek a magyar diákok.

 

Lázár jövőre nem lenne miniszter

Nem szeretne kormánytag lenni 2018 után - erről beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus azt mondta, hogy vannak hosszú távú tervei, de most azt tervezi, hogy egyszerű országgyűlési képviselőként folytatja. A kormányszóvivő szerint a kormány ülésein nem került szóba Lázár János távozása. A miniszter már korábban is beszélt arról, hogy egy időre visszavonulna az országos politikától.

Diploma nélkül lesz miniszter Kósa

Újra lesz diploma nélküli tagja a kormánynak, ha Orbán Viktor valóban felkéri miniszternek Kósa Lajost. A Fidesz jelenlegi frakcióvezetője maga erősítette meg a HVG-nek, hogy jövő héten lemond posztjáról, és tárca nélküli miniszterként felügyeli majd a Modern Városok Program megvalósítását. Lázár János miniszter szerint Kósa Lajos kiváló választás lenne, a szocialisták viszont azt mondják: az egyre növekvő kormányzati vízfej duzzad a kinevezéssel.

Kiborultak a mentősök, hogy a miniszter a fizetésükkel viccelődött

A mentősök még sosem demonstáltak, kivéve most. Odáig jutottak, hogy elegük lett az alacsony fizetésből és a rossz munkakörülményekből, pedig a kormány azt ígérte, hogy nagy béremelés vár rájuk…

Házon kívül 2017-05-31


szerző:
2017.05.31. 23:40
Vitázna az új miniszter, de nem a néppel

Kinevezte a paksi bővítésért felelős minisztert a köztársasági elnök. Süli János az RTL Híradónak azt mondta, csak a vita vezet eredményre. A miniszterelnök két hete jelentette be, hogy miniszter irányítja majd a gigaberuházást, miután az LMP azt kérdezte, miért nem írnak ki népszavazást a több ezermilliárdos fejlesztéséről. Az ellenzéki párt most azt mondja, Süli orosz érdekeket fog szolgálni.

Új minisztert neveznek ki


szerző:
2017.04.10. 18:35
Új minisztert neveznek ki

Tárca nélküli miniszter irányítja majd a paksi atomerőmű bővítését. Ezt a miniszterelnök jelentette be a parlamentben. Orbán Viktor az LMP-s Szél Bernadett kérdésére válaszolt a parlamentben, aki azt kérdezte tőle, hogy miért nem írnak ki népszavazást Paks ügyében. A kormányfő erre azt mondta: az emberek már szavaztak a 2014-es választásokon, mert már akkor tudni lehetett, hogy a Fidesz a nukleáris energiát tartja a legolcsóbb energiaforrásnak.

Ezt látnod kell! István, a király előadás Pajkaszegen!

A miniszter érkezését egész Pajkaszeg várta, mindenki kiöltözött és még egy kis produkcióval is készültek, hogy lenyűgözzék őt. Nézd meg a nagy találkozás pillanatát!

Lázár rokonai 750 millióért vettek földet

Hétszázötvenmillió forintért vettek földeket Csongrád megyében Lázár János rokonai. A miniszterelnökséget vezető miniszter édesapja, nagybátyja, unokatestvére és a vele együtt élő férfi összesen több mint 500 hektár állami tulajdonú földre licitált. Lázár János szerint családja minden előírást betartva, hitelt vesz fel, hogy visszavásárolhassa azokat a földeket, amelyeket korábban elvettek tőlük a kommunizmusban. A Demokratikus Koalíció elszámoltatná Lázár rokonait arról, honnan van hétszázötven milliójuk a földvásárlásra.

Magyarok szidták a belga minisztert

Nem igaz, hogy megsértette a magyarokat a túlsúlyos, belga egészségügyi miniszter. Napok óta olyan fotók terjednek a neten, amelyek szerint a magyarok étkezési szokásait támadta Maggie De Block. Ezrek szidták a politikust rosszindulatú kommentekben.  A 444.hu hírportál azonban kiderítette: a politikus sosem mondott ilyet. A miniszter hivatalos oldalán csütörtökön már több százan kértek tőle bocsánatot, amiért megbántották, és elhitték a hamis hírt.

A kommunikáció minisztere

Noha a kormánykommunikáció masszív és intenzív, az Országgyűlés szerencsésnek tartotta, hogy megszavazzon egy vadonatúj minisztériumot. Ennek neve: Miniszterelnöki Kabinetiroda. A minisztériumnak – amelyet a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem átallott lényegében propagandaminisztériumnak nevezni, egyelőre nincs hivatalos dokumentumokban megtalálható pénze, de szerencsére van minisztere, aki ugyan, ahogyan mondta, „alapvetően nem ambicionálta a miniszterséget", mégis az lett, Rogán Antal.

Magyarul Balóval 2015-10-27

Ő felel a kormányzati kommunikációért, az évi 25 milliárdos állami reklámköltésért és a Nemzeti Konzultációkért is. A miniszterelnök kabinetfőnöke azt mondja, nem akart kormánytag lenni, most mégis miniszter lett. Hogy mennyiből gazdálkodik új, 200 fős minisztériuma, még nem tudni. 8 évig volt polgármester, 4 évig frakcióvezető, most új szerepet tanul Rogán Antal.

Látta valaki az orosz elnököt?!

Oroszország első embere utoljára március 5-én állt nyilvánosság elé. Azóta az elnöki sajtóiroda csak fényképeket adott ki róla, amelyeken különböző közméltóságokkal tárgyal, de azok sokak szerint korábban készülhettek. Ma végre napvilágot látott egy videó is, melyen a mai kirgiz államközi tárgyalás látható. Vajon ezek megbízhatóak? Polgár Géza riportja.

Házon kívül 15-03-11


szerző:
2015.03.11. 23:35
Házon kívül 15-03-11

Házon kívül: Hatalmas összegek a dúsgazdag miniszter városának. Több százmillió focira és egymilliárdos stadion az NB 3-as csapatnak. Új székház 200 millióért, autóbérlés 30 millióért. Sokan kérdezik, hogy mire megy el a romáknak szánt 5 milliárdos támogatás.

Jó parti – Értékes lakás és szőlők a miniszter gyerekeinek nevén

Egyszer majd jó parti lehet a fiamból – néhány évvel ezelőtt mondta ezt Lázár János, aki akkor a Fidesz frakcióvezetője volt. A kisfiú nevére ugyanis svájci frankban nyitottak betétet, és Lázár szerint, ha jól alakul majd az árfolyam, a lányos anyukák örülhetnek majd. A jelek szerint a Lázár-gyerekek azóta egyre jobb partinak számítanak: értékes szőlők tulajdonosai lettek, és, ahogy a Házon kívül kiderítette, a nagyobbik, most 10 éves fiú nevére került nemrég egy budai elit-környéken lévő nagy lakás. De vajon miből gyarapodott a Lázár-vagyon? Moskovics Judit riportja.


 

Ázó gyerekek, mosolygó miniszter

Alapkőletétel szakadó esőben. Csaknem száz gyereket rendelt oda az iskola igazgatónője és a fideszes polgármester. Balog Zoltán miniszter előtt léptek fel. És bőrig áztak. Feléjük nem tartottak esernyőt, mint a miniszter felé. De nem ez az első eset, hogy a politikusok nem vesznek tudomást arról, vagy nem is tudják, hogy mi történik körülöttük, míg ők beszélnek. Moskovics Juditot az érdekelte: hol a határ, minek kell történnie ahhoz, hogy fontosabb legyen az emberség, mint egy politikai cél.
 

Virággal csapta kupán a minisztert egy diák

Virágcsokorral támadtak az ukrán oktatási miniszterre Kijevben.

100 milliárdos lyukat kell betömni

Fontos gazdasági döntéseket hozhat a kormány hétfőn és kedden, a lovasberényi kihelyezett ülésén.

Egy tini rúgta fejbe Bajnait


szerző:
2011.08.17. 11:13
Egy tini rúgta fejbe Bajnait

Nem tudta, hogy kit rúgott arcon az a 16 éves focista, aki térdével eltalálta Bajnai Gordont.

Milliárdos korrupciós botrány a HM-nél?

Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint a minisztérium felső vezetése 1 milliárd 773 millió forint kárt okozott a magyar államnak.

Irán államfője bíróság előtt?

Megszavazta az iráni parlament, hogy bíróság elé idézzék Mahmúd Ahmadinezsád. Az indoklás szerint megsértette az alkotmányt.

Csütörtökre rendelte be Alföldit a miniszter

Réthelyi Miklós hétfőn a Parlamentben jelentette be, hogy vizsgálatot indít a színház igazgatójának múlt heti kijelentései miatt.

Minisztereket is rács mögé küldhetnek

Miniszterek is bíróság elé állhatnak az Állami Számvevőszékről készülő új törvény szerint.

Búcsút inthet több miniszter az év végén?

Cáfolta a kormány átalakításáról szóló sajtóinformációkat a miniszterelnök szóvivője.

Matolcsy: Már nem fuldoklunk


szerző:
2011.03.03. 14:00
Matolcsy: Már nem fuldoklunk

Nem bánta meg a Nemzetközi Valutaalap küldöttségének „kiutasítását” Matolcsy György.

Megbukott a plágium-miniszter


szerző:
2011.03.01. 18:44
Megbukott a plágium-miniszter

A német védelmi miniszterről pár hete derült ki, hogy disszertációját összeollózta.

Nem doktor többé a plagizáló miniszter

Megfosztotta doktori címétől a bayreuthi egyetem a német védelmi minisztert, mivel disszertációjának nagy része plágium, vagyis másolat.

Hónap elején kiderül, hol húznak a nadrágszíjon

A minisztereknek mácius 1-ig kell eldönteniük, honnan vesznek el pénzt a tárcájuknál.

Felére apadna a miniszterek szabija

Húsz napra csökkentené a miniszterek éves szabadságát Navracsics Tibor. Évi negyven napot úgysem tudnak kivenni a miniszterek.

Lemondott a hivatalával viccelődő miniszter

Janagida Minoru távozásának oka az a nyilvános kijelentése volt, amiben azt mondta, hogy könnyű munkája van.

„A kormány ellopja a nyugdíjasok pénzét”

Fontolgatják, hogy az Alkotmánybíróság elé viszik a 0,6 százalékos nyugdíjemelési döntést.

A kormány rendbe tenné a tömegközlekedést

Nem kell tömeges elbocsátásokra számítani a tömegközlekedési cégek összevonásával. Ezt Fellegi Tamás miniszter mondta az RTL Híradónak.

Orbán a felelősség megállapítását sürgeti

Orbán Viktor szerint nem természeti katasztrófa, hanem emberi mulasztás okozta a tragédiát.

Szétdúlnák a francia miniszter esküvőjét

Elnapolja esküvőjét a francia bevándorlási miniszter, miután az egyik közösségi oldalon mozgalom indult a ceremónia megzavarására.

„Államreformra van szükség”


szerző:
2010.09.04. 19:03
„Államreformra van szükség”

Az eddiginél sokkal egyszerűbb közigazgatást akar a kormány - erről Navracsics Tibor közigazgatási miniszter beszélt a kötcsei polgári pikniken.

Maradna a földvásárlási moratórium

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerint erre azért van szükség, mert az új szereplők megjelenése felhajtaná az árakat.

Gazdasági fordulatot remél Matolcsy

A nemzetgazdasági miniszter szerint az Orbán-kormány 29 pontos első akcióterve alkalmas arra, hogy elindítsa a konzervatív gazdasági fordulatot.

Mit rejt a miniszterek pénztárcája?

Már hozzáférhető az Orbán-kormány nem képviselő minisztereinek vagyonnyilatkozata.

Bomba robbant egy görög miniszternél

A görög közrendészeti miniszter biztonsági főnökét ölte meg az a csomagba rejtett bomba.

Matolcsy: Messze még a Kánaán


szerző:
2010.06.17. 14:25
Matolcsy: Messze még a Kánaán

A magyar beteg még nem gyógyult meg, a gazdaság még lefelé megy - a többi között ezt mondta a nemzetgazdasági miniszter egy konferencián.

Személycserék az APEH élén


szerző:
2010.06.14. 11:23
Személycserék az APEH élén

A lehető leghamarabb, még a nyáron végrehajtja a személycseréket az APEH élén a nemzetgazdasági miniszter.

Nem lesz tömeges elbocsátás


szerző:
2010.06.11. 09:33
Közalkalmazottakat nem érint a változtatás

A nemzeti fejlesztési miniszter szerint a 15 százalékos bérkeret-csökkentés kizárólag az állami költségvetésből gazdálkodó vállalatokat érinti.

Kinevezték az államtitkárokat is

Harmincnégy államtitkár és nyolc közigazgatási államtitkár tette le szerdán a hivatali esküjét a köztársasági elnöki palotában.

Csomagolnak a minisztériumokban


szerző:
2010.05.28. 17:50
Csomagolnak a minisztériumokban

A minisztereken és államtitkárokon kívül biztos, hogy többeknek is menniük kell. Hogy pontosan hány embernek, az egy-két hónapon belül derülhet ki.

Miniszterjelöltek „próbája”


szerző:
2010.05.25. 16:46
Miniszterjelöltek „próbája”

A kisposták megnyitása, alacsonyabb rezsi, és adócsökkentés. Egyebek mellett ezek a témák merültek fel a miniszterjelöltek meghallgatásán.

Ma kezdik a kormányprogram vitáját

Az Országgyűlés keddi ülésén kezdődik és szerdán is tart a leendő Orbán-kormány programjának általános vitája.

Az első lépés a romeltakarítás lesz

A közvagyon egy részét elherdálták, a korrupcióval átitatott kormányzati politika a magáncélok és egyéni üzleti érdekek mentén szerveződött.

Megcsappanhatnak a miniszteri fizetések

Nem nő az Orbán-kormány minisztereinek fizetése. Navracsics Tibor úgy fogalmazott, hogy eszük ágában sem volt a fizetések emelése.

Átalakuló minisztériumok


szerző:
2010.05.17. 15:21
Átalakuló minisztériumok

A Fidesz és a KDNP javaslata alapján nyolc minisztérium, illetve a Miniszterelnökség veszi át a jelenlegi tárcák feladatait.

Havi 15 milliót fizetünk ki a miniszterekre

A szocialisták szerint nő az új kormány minisztereinek fizetése, a Fidesz viszont azt mondja: változatlan marad.

Vizsgálták a miniszterek vagyonát

Nem lettek gazdagabbak a Bajnai-kormány miniszterei. Vagyonnyilatkozataik szerint többen még buktak is a befektetéseiken.

Batthyány óta nem volt ilyen kevés miniszter

A régi minisztériumok közül csak a honvédelmi és a külügyi tárca marad meg. Az összes többit átszervezik.

Fellegi ellenáll a lobbicsoportok nyomásának

A nemzeti fejlesztési miniszter azt mondta, nem esnek ki csontvázak a szekrényből üzletemberi múltja idejéből.

Fidesz: Kedden tárgyalnak a kormányalakításról

A keddi Fidesz elnökségi ülést követően ismerteti Orbán Viktor a kormányalakítás menetrendjét.

Fazekasból miniszter lesz?


szerző:
2010.04.19. 07:39
A miniszter sem támogatja a szociális kártyát

A szociális és munkaügyi miniszter szerint is alkotmánysértő a monoki szabályozás.

A miniszterrel vitáztak az orvosjelöltek

Az álláspontokat nyilvános vitán ütköztették, de egyetértésre nem jutottak.

Lemond felesége miatt az észak-ír miniszter

A döntése egyelőre ideiglenes: tisztára akarja mosni a nevét neje szexbotránya után.

Ittas miniszter a belga szenátusban

Michel Daerden illuminált állapotban beszélt a nyugdíjrendszerről a felsőházban.

Forgács Imre lesz az igazságügyi miniszter

Forgács Imre, az önkormányzati tárca jelenlegi lakásügyi szakállamtitkára jövő kedden lép hivatalba.

Ki lesz Draskovics utódja?


szerző:
2009.12.08. 07:45

Amerikának kell bin Laden


szerző:
2009.12.06. 20:44
Amerikának kell bin Laden

Élve vagy halva, de el akarják fogni a terroristavezért, aki az afgán-pakisztáni határ térségében rejtőzhet.

Lemondott Draskovics Tibor


szerző:
2009.12.02. 16:10
Lemondott Draskovics Tibor

Az igazságügyi és rendészeti miniszter decemberben távozik a kormányból.

Babázás az EU-tanácskozáson


szerző:
2009.11.30. 21:51
Babázás az EU-tanácskozáson

Nyolc hónapos kislányával jelent meg a svéd belügyminiszter Brüsszelben.

Tűz alá vették a védelmi minisztert

A német politikus helikopterére Afganisztánban lőttek rá.

Nem indul nyomozás a vakcina-ügyben

Az egészségügyi miniszter október elején tett feljelentést, ezt az ügyészség most elutasította.

Meghalt a részeges tárcavezető


szerző:
2009.10.04. 18:58
Meghalt a részeges tárcavezető

A volt japán pénzügyminiszter holttestére felesége bukkant rá lakásuk hálószobájában.

Hibásan alkalmazták a nyelvtörvényt

Nyilvánosan kért bocsánatot a szlovák közlekedési és távközlési miniszter, amiért rosszul alkalmazta a törvényt a Szlovák Posta.

Juhász Gábor lesz Ficsor utódja


szerző:
2009.09.10. 11:23
Az állam az önkormányzatokon spórolna

120 milliárd forintot lehetne megtakarítani az önkormányzatokon 2010-ben.

Külföldi munkára csábították a minisztert

Még az egészségügyi tárcavezető is kapott svédországi állásról szóló levelet a kamarától.

Két-három miniszter távozhat a kormányból

A politikusok várhatóan ősszel, a költségvetés elfogadása után lépnek ki a kabinetből.

Előkerült az ellopott miniszteri Mercedes

Politikai vihart kavart, hogy a miniszter nyaralására vitette maga után az autót.

Dúskálnak a vagyonban az új kormánytagok

Nyilvánosságra hozták a Bajnai-kormány tagjainak vagyonnyilatkozatát.

Miniszteri incidens Orosházán


szerző:
2009.04.20. 19:33
Miniszteri incidens Orosházán

Ingerülten reagált nemrég a politikai kritikára az új önkormányzati miniszter.

Esküt tettek a miniszterek


szerző:
2009.04.20. 13:41
Esküt tettek a miniszterek

Ezzel a gazdasági tárca kivételével minden minisztériumnak van hivatalban lévő vezetője.

Kinevezte a minisztereket az államfő

14 tárcavezető kapta meg a kinevezéséről szóló okiratot a Sándor-palota Tükörtermében.

Saját magán is spórol a Bajnai-kormány

A miniszterek fizetéseit 15 százalékkal csökkentik, és 50 százalékkal kevesebb napidíj jár a hivatalos külföldi utak során.

Székely nem tervez személyi változtatásokat

Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottsága támogatta Székely Tamás egészségügyi miniszter újbóli kinevezését.

Mit terveznek a miniszterjelöltek?

Konkrétumok nélkül beszéltek a miniszterjelöltek a parlamenti bizottságok előtt.

Milliók a távozó kormánytagoknak

Veres János 7 milliót, Göncz Kinga és Szilvásy három havi bért viheti haza, Gyurcsány jótékony célokra ajánlotta fel végkielégítését.

Kormánybiztos lehet Veres


szerző:
2009.04.15. 08:43
Kormánybiztos lehet Veres

Bajnai Gordon a keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztosi pozíciót ajánlotta fel Veres Jánosnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való