Éden Hotel

Dávid elbúcsúzott, Lovi azonban visszatért az Éden Hotelbe

rtl.hurtl.hu

2024. január 3. 22:30

Az Éden Hotel átka végül Zsófira és Dávidra sújtott le, így nekik kellett eldönteniük, melyikük hagyja el a luxushotelt. Dávid végül feláldozta magát Zsófi álma miatt, így eggyel kevesebb férfijátékos maradt versenyben, ám nem sokáig, hiszen mindenki döbbenetére Lovi visszatért a játékba.

Fanni izgatottan várta az éjszakai játékot 

„Nagyon izgatott voltam” – lelkendezett Fanni az esti feladat előtt, ahol az Éden Hotel játékosainak egy totemet kellett tenniük egymás ajtaja elé, mindezt ráadásul a lehető legnagyobb titokban. Nagy volt a tét, hiszen amelyik párosnál maradt napkeltekor a majom, azokra átok szállt.

Dávid vagy Zsófi áldozta fel magát a másik álmaiért? 


Az átok végül Zsófira és Dávidra szállt, akiknek négyszemközt kellett eldönteniük, melyikük hagyja el a luxushotelt. „Te vagy itt a legőszintébb és legjobbindulatúbb csaj” – vallotta Dávid Zsófinak.

Sikítva, könnyes szemmel fogadták a játékosok a visszatérő Lovit 


Teljesen felpezsdült a hangulat a luxushotelben, amikor a párkeresők megtudták, hogy Lovi ismét teljes értékű játékosként visszatér az Éden Hotelbe. „Amikor megtudtam, hogy Lovi jön vissza, szerintem nálam boldogabb ember nem volt – lelkendezett Arni, aki el is érzékenyült hűséges barátja visszatérése miatt, Zsófi azonban nem volt ennyire lelkes, hiszen az átoknak köszönhetően a játék végéig nem állhat egy párba Lovival.

Arni mindent megtett, hogy Jázmin az ő tervét kövesse 


Arni mindenáron rá szeretné venni az Éden Hotel legfrissebb beköltözőjét, Jázmint, hogy Balázs mögé álljon be a következő párválasztó ceremónián. A lány azonban nem bólintott rá egyből a srác tervére, hiszen először szeretné ő maga is átlátni a luxushotelben uralkodó erőviszonyokat, ráadásul Lovi visszatérése is egyre inkább elbizonytalanítja.

„Sík hülye vagy, tesó” – Arni és Lovi végre tisztázták a félreértésüket 


Miután Lovi visszatért a luxushotelbe, elárulta Arninak, hogy a sorsdöntő ceremónián a szemével próbált meg jelezni a barátjának, aki teljesen félreértette a jelzéseit. Amikor tisztázták a helyzetet, kiderült, hogy ismét szent a béke közöttük, Lovi pedig elhatározta, hogy ismét fejest ugrik az Éden Hotelben való taktikázásba.

Zsófi: Jászai Mari-díjas Oscar járna nekem 


Zsófi minden színészi tehetségét bevetette, hogy eljátszhassa, mennyire örül Lovi visszatérésének. Úgy érezte, brillírozott a szerepben, és szerinte ezt a teljesítményt már egy trófeával is ki kellene tüntetni. Nem is akármilyennel…

„Te tudod megbontani a rendet” – Balázs és Csenge Jázmint használnák fel Szani ellen 


Balázs és Csenge szerint Jázminnak Lovi mögé kéne beállnia: mivel új játékosként védettséget élvez, így neki van a legnagyobb esélye arra, hogy kiszúrjon Szanival. „Nagyon sokfajta érzés kavarodik bennem” – mondta bizonytalanul Jázmin, akinek fogalma sincs arról, hogyan döntsön a következő párválasztó ceremónián.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#dávid#búcsú#kiesés#lovi#visszatérés

Címlapról ajánljuk