Éden Hotel

Könnyek között forraltak bosszút az Éden Hotel játékosai Émi kiesése után

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 22:30

Az Éden Hotel harmadik párválasztó ceremóniáján Lovi Zsófira voksolt, ezért Éminek kellett elhagynia a luxushotelt. Csenge egyből sírva fakadt, és Émi nyakába vetette magát, majd dühében nekiesett Norbinak. A srác sem bírta sokáig a felé irányuló beszólásokat, könnyeivel küszködve omlott össze Kendy előtt. Este azonban mindenki jobb kedvre derült, amikor Norbi születésnapját ünnepelték, és váratlanul felbukkant az Éden Hotel új játékosa.

„Összetört a szívem” – újabb játékos távozott az Éden Hotelből


Az Éden Hotel harmadik párválasztó ceremóniáján a lányok álltak be a srácok mögé. A megszokott szabályok mellett volt egy kiegészítés is, amire Miller Dávid emlékeztette a játékosokat: voltak, akik nem állhattak párba a korábbi döntéseik miatt. De nem ez volt az egyetlen váratlan fordulat, a sorsdöntő esemény végén Lovi könnyek között hirdette ki az ítéletet.

„Kicsinálom, mosolyogva” – Lovi bosszút esküdött Norbi ellen, miután száműzte Émit az Édenből


Csenge már a párválasztó ceremónia végén sírva borult Émi nyakába, és a fájdalma később sem csillapodott.

Hányingerem volt tőle, gusztustalan! Norbi közellenség

– jelentette ki a lány a könnyeivel küszködve, és bízik benne, hogy a következő alkalommal Norbi fog búcsút inteni az Éden Hotelnek. Lovi is hasonló véleményen volt, miután Zsófit választani Émivel szemben.

Norbi a luxushotel kertjében sírta el magát


Nekem Lovi ne magyarázzon!

– fakadt ki Norbi, aki elárulta, hogy nem szereti megbántani az embereket, de Lovi viselkedése egyszerűen kiverte nála a biztosítékot. Kendy együttérzően hallgatta a könnyeivel küszködő Norbit, aki nem is sejtette, beszélgetőpartnere milyen terveket szövögetett előző este az ellenségével.

Loviban „felment a pumpa”, majd nekiesett Fanninak


Fanni még másnap is a párválasztó ceremónia hatása alatt volt, és úgy érezte, teljesen megingott a bizalma a többiekben. Bizonytalanságában számonkérte Lovit, aki ezen annyira felidegesítette magát, hogy nyíltan kifejtette Fanninak, mit gondol róla igazából.

Védtem a picike gyermeklelked, nem akartam bántani

– mondta Fanninak, aki egyáltalán nem ért egyet Lovi szavaival, hiszen szerinte ő a legérettebb a társaságban.

Lovi kiakad Zsófira: „Mi az, hogy nem vagyok az eseted? Egy görög isten vagyok”


Ha belenézek a szemébe, ott látok valamennyi tüzet

– áradozott Lovi Zsófiról, ám hamar kiderült, hogy a lány egyáltalán nem viszonozza az érzéseit:

Rohadtul nem vagyunk külsőleg sem egy szinten, teljesen más kategória vagyunk

–  indokolta a lány a véleményét.

Beindította a lányok fantáziáját az Éden Hotel új játékosa, aki inkognitóban érkezett a luxushotelbe


Norbi születésnapja alkalmából egy egész zenekar érkezett az Éden Hotelbe. A lányokat nemcsak a „mexikói vibe” és az élő zene varázsa ragadta magával, hanem a banda dobosa is.

Stipstop a dobos

– jelentette ki Csenge, aki azt is elképzelte, hogy milyen lenne a srác hangszerének lenni, ám ekkor még nem is sejtették, hogy a fiú nem más, mint az Éden Hotel új játékosa, Balázs.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#13. rész#émi#kiesés#búcsú#sírás#könnyek#csenge#norbi#születésnap#új#játékos#Balázs#összefoglaló#párválasztó ceremónia#lovi#zsófi#arni#kendy#viktor#Fruzsi#szani#fanni

Címlapról ajánljuk