Éden Hotel

Lovi meztelenül nyomult rá Fannira, Miri pedig zokogva búcsúzott az Éden Hoteltől

rtl.hurtl.hu

2023. november 28. 22:50

Az Éden Hotel mai játékában a lányok egy szál bikiniben vonaglottak a srácok előtt, Lovi pedig olyan kanossá vált, hogy nem bírta visszafogni magát, és besurrant a zuhanyzó Fannihoz. Azonban a forró hangulat után estére gyorsan megfagyott a levegő, amikor megtartották a második párválasztó ceremóniát, ahol Mirinek végleg búcsúznia kellett a luxushoteltől.

Szani úgy érzi, ő az Éden Hotel „rossz szájíze”


Arni szerint hatalmas megkönnyebbülés lenne, ha valamilyen módon kiejtenék Szanit a játékból, ezért Viktort is arra kérte, hogy támogassa tervét a saját párja ellen.

Viktor és köztem százszázalékos a bizalom

– állította Arni, aki nem is sejtette, hogy a bizalmas beszélgetésük után a barátját egyből Szanihoz vitte az útja, és mindent kitálalt neki.

Annyira kiközösítve érzem magam, hogy mindenki a vesztemet akarja

– szomorkodott Szani, aki ezek után megfogadta Viktorral, hogy teljesen őszintén viszik végig a játékot.

„Megpróbáltam a combom közé tenni” – az Éden Hotel bombázói a testük melegével hevítették fel a hangulatot


Az Éden Hotel mai játékában a lányoknak lefagyasztott pólókat kellett kiolvasztaniuk, majd párjaikra feladniuk. Különböző praktikákkal estek neki a feladatnak: Csenge a fenekével, Miri a szájával próbálkozott, míg Fanni a térdkalácsai között tépegette a jéghideg ruhadarabot, Szani pedig a fűben „masszírozva” igyekezett felmelegíteni párja pólóját.

Viktor: Szani egyre közelebb kerül a szívemhez


Mivel Szani és Viktor lett az Éden Hotel mai játékának győztese, egy romantikus randevút tölthettek el kettesben a naplementében, míg a többiek a szobájukban várakoztak.

„Nagyon kanos vagyok, kívánlak!” – Lovi pucéran surrant be a tusoló Fannihoz


Miközben Fanni a fürdőszobában zuhanyozott, Lovinak merész gondolat suhant át az agyán.

Kitaláltam, hogy beosonok mellé a fürdőbe, mert már nem bírtam tovább

– mondta a srác, aki nem is titkolta a célját: abban bízott, hogy „a vonat bepattan az alagútba”.

Lovi az orránál fogva vezetné Fannit: Azt mondtam, amit hallani akar


Mivel Lovinak a leghőbb vágya, hogy megszerezze magának Zsófit, ezért taktikázásba kezdett, hogy békés úton szabaduljon meg saját párjáttól, Fannitól. Mindenáron meg akarta győzni a lányt, hogy az esti párválasztó ceremónián Viktor mögé álljon, hogy Szani azonnal kiessen az Éden Hotelből.

„Ez nagyon meleg!” – nem várt meglepetést tartogatott az Éden Hotel második párválasztó ceremóniája


Az Éden Hotel második párválasztó ceremóniáján jelentősen átrendeződtek a párosok. Fanni megfogadta Lovi tanácsát, és Viktor mögé állt be, Kendyre pedig Zsófi és Miri is lecsapott.

Erre a leosztásra én sem gondoltam volna

– csodálkozott Miller Dávid. Az este folyamán azonban nem a megszegett ígéretek okozták az egyik lány vesztét, hanem az a boríték, amit a műsorvezető őrizgetett az esemény végéig.

Miri zokogva búcsúzott az Éden Hoteltől


Mivel Kendy mögé Zsófi és Miri is beállt az Éden Hotel második párválasztó ceremóniáján, a srácnak választania kellett közülük. Végül kitartott a párja mellett – ezzel megszegve Zsófinak tett ígéretét –, azonban Fanni szövetségese nevét írta fel a védettséget jelentő kártyalapra, így fordult a kocka, Kendy és Zsófi álltak párba, Mirinek pedig azonnal el kellett hagynia a luxushotelt.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#6. rész#pajzán#Játék#test#bikini#lovi#meztelen#fanni#zuhanyzó#párválasztás#ceremónia#miri#kiesés#búcsú#sírás#könnyek#összefoglaló#kendy#zsófi#émi#tomi#viktor#szani#arni#csenge

Címlapról ajánljuk