Éden Hotel

Tomi feladta a játékot, majd egy videóüzenetben dobta le a bombát az Éden Hotelben

rtl.hurtl.hu

2023. december 5. 22:56

Tomi úgy érezte, hogy nem bírja már tovább mentálisan a játékot, ezért meghozta a végső döntését, és elbúcsúzott az Éden Hoteltől. Szani és Viktor zokogva ölelték a sárcot, aki miután átlépte a luxushotel kapuját, egy videót küldött a többieknek. Tomi kíméletlenül kifejtette, mit gondol a játékosokról, akik teljesen ledöbbentek Tomi szavai hallatán. Később egy éjszakára mindenki szinglivé vált, majd a lányok választhattak párt maguknak. Amikor Zsófi Arnihoz lépett, Szani nem tudta titkolni a féltékenységét, de később a mosdóban egymásra találtak a sráccal.

„Idegekkel már nem bírom” – Tomi meg akarta szerezni Szanit, de megtudta, hogy Arni miatt lecsúszott róla


Nem számítottam arra, hogy ilyen nehéz lesz itt lenni

– mondta Tomi, aki úgy érzi, biztosan kiesik a következő párválasztó ceremónián. Elkeseredésében megpróbálta rávenni Szanit, hogy álljanak párba, ám amikor tudomást szerzett a lány és Arni csókjáról, teljesen maga alá került.

„Úgy döntöttem, hogy feladom a játékot” – Tomi önszántából távozott az Éden Hotelből


Tomi úgy érezte, egyre kevésbé van helye a luxushotelben, ezért először Miller Dávidnak, majd végül a többieknek is bejelentette, hogy befejezi a játékot és elhagyja az Éden Hotelt. Szani zokogva omlott a srác nyakába, hiszen saját magát is hibáztatja Tomi döntéséért. 

Feláldozta magát, hogy más ne áldozhassa fel

– mondta a lány a könnyeivel küszködve.

Tomi sokkoló videóüzenetben búcsúzott a többiektől


Miután Tomi elhagyta az Éden Hotel kapuját, egy videót küldött a játékosoknak, amiben köntörfalazás nélkül elárulta, mit gondol a többiekről.

Lovi, te voltál a legirritálóbb a játékban

– mondta a srác, aki óva intette a többieket a „gerinctelen” Zsófitól, majd azt is elárulta, hogy szerinte Csenge lesz az, akit a legközelebb hátba fognak szúrni.

„Ne csókolj meg!” – Szani visszautasította Viktort, majd Arni karjai között keresett menedéket


A szinglik éjszakáján Szani Viktorral lassúzott, de kifejezetten feszélyezve érezte magát, mert Arni érintésére vágyott.

Idegesített a közeledése, az illata, kellemetlenül éreztem magam

– mondta a lány, akinek bár bűntudata volt, később mégis Arni karjai között kötött ki. 

Mintha egy rossz filmben lennék a zárójelenetben, amikor a lány nem tud dönteni, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson

– mondta az összezavarodott Szani.

Zsófi lecsapott Arnira, Szani hoppon maradt


A szinglik éjszakáján sor került az Éden Hotel következő párválasztására, ahol ezúttal a lányok rajzoltak szíveket kiválasztottjuk arcára. Fanninak Kendyre, Csengének pedig Lovira esett a választása, majd amikor Zsófi Arnihoz lépett, Szani alig tudta palástolni a csalódottságát.

Arni vallomása Szaninak: Imádlak téged, veled akarok lenni


Miközben a csalódott Szani Viktor szívét mosta le az arcáról a mosdóban, hirtelen megjelent Arni, aki őszintén vallott érzelmeiről a lánynak. Kiderült, hogy habár eddig szabadultak volna egymástól, mostanra egyre nehezebben viselik a másik hiányát. 

„Téged tartanálak inkább bent, mint Norbit” – Émi hátba támadja a saját párját?


A párválasztás után Émi kiöntötte a lelkét Viktornak, és elárulta, hogy számára ő a B-opció. Sőt, mivel Norbit mindössze két napja ismeri, az sem kizárt, hogy a következő párválasztó ceremónián Viktor mögé fog beállni. De a legnagyobb meglepetést Viktor okozta, ugyanis Szani és Émi helyett egy harmadik lányt választana.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#10. rész#tomi#feladás#búcsú#videóüzenet#szingli#éjszaka#párválasztás#szani#féltékenység#arni#zsófi

Címlapról ajánljuk