Éden Hotel

Az Éden Hotel bombázói egy szál bikiniben csábították el a srácokat

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 22:40

Az új játékos, Fanni érkezése felébresztette a féltékenységet Szaniban, Csenge pedig teljesen összeomlott a közelgő párválasztói ceremónia miatt. Később viszont fokozódott a mexikói hőség, amikor a lányok bikiniben lejtettek szexi táncot a medence partján.

Fruzsi: Bennem erősen dominál a vadászösztön


Az új beköltöző, Fruzsi mindössze három szóval hódít:

Nem hordok bugyit.

A 21 éves lány mindig eléri a férfiaknál, hogy úgy érezzék, ők szedik fel, pedig valójában Fruzsi nézi ki őket magának. A lány úgy gondolja, először mindenki az ágyába szeretné csábítani, ám amikor közelebbről megismerik, a „jövőbeli barátnőjüket” látják maguk előtt.  

Arni az ujjai köré csavarta Fruzsit, aki Szani két pasijával randizott egyszerre


Az új játékos, Fruzsi randira hívta Arnit és Viktort, ahol egyből bókokkal árasztotta el a srácokat.

Mozgatja a fantáziámat, pont az ilyen fiúkat szeretem

– árulta el véleményét Arniról. Viktor eközben kellemetlenül érezte magát, hiszen végig Szani járt a fejében, Arni viszont nagyon is élvezte Fruzsi társaságát.

„Az agyam szét fog robbanni” – a lányok teljesen kikészítették Norbit


Miután Fruzsi megismerte a srácokat, azonnal randira vitte Arnit és Viktort. A luxushotelben maradt lányok pedig egyből lecsaptak Norbira, és faggatni kezdték a srácot, hiszen ő pontosan tudta, hogy mi történt a bemutatkozás alatt. Norbi egy ideig türelmesen válaszolgatott, majd hirtelen túl sok kérdéssel bombázták a csajok.

Arni flörtölt Fruzsival a randin: Igazi patkány vagyok


A hármas randi után Arni bevallotta, hogy habár nem igazán mozgatja meg Fruzsi, mégis megpróbált imponálni neki a találkozó alatt. A srác ekkor belátta, hogy a kinti életben sem viselkedik másképp, hiszen ha valaki nem az esete, akkor is flörtöl vele, és imádja húzni az agyát.

Rossz vér

– jellemezte magát Arni.

„Alig várom, hogy vele feküdjek le” – Lovi bevallotta, hogy szerelmes lett Zsófiba


Vele szeretek a legjobban lenni, szórakozni, csipkelődni

– áradozott Lovi Zsófiról, majd Arni után Csengének is elárulta, mit érez a lány iránt. Csenge ekkor teljesen padlóra került, hiszen úgy érzi, a következő párválasztó ceremónián benne lesz a pakliban, hogy ő búcsúzik a luxushoteltől.

Csenge úgy érzi, szembe köpi saját magát, ha hátba támadja Fannit


Csenge megbeszélte Lovival, hogy a következő párválasztó ceremónián beáll Kendy mögé, ám ezzel egyértelműen hátba támadná barátnőjét, Fannit. Arni próbálta meggyőzni az elkeseredett lányt, hogy ezúttal csak magára gondoljon, és bármennyire is fájdalmas számára, ki kell ejtenie Fannit.

„Felhúztam kicsit a bikinimet, alig tudtam visszarakni a mellemet” – a lányok erotikus tánccal hevítették fel a srácokat


A lányok egy szál bikiniben pezsdítették fel a hangulatot, és persze a srácokat is. Fanni a melleit tolta Lovi arcába, Csenge a súlyzókkal lejtett szexi táncot, viszont amikor Zsófi beleült Lovi ölébe, történt egy kis baleset…

Szani szövetséget ígért Kendynek


Nem tudom, hogy megbízhatok-e Kendyben

– mondta Fanni, és úgy tűnik, nem alaptalan a félelme, hiszen a srác bevallotta Szaninak, hogy Fruzsi egyáltalán nem közömbös a számára. Szani ekkor megpróbálta rávenni a srácot, hogy próbálkozzon be az új lánynál, majd megígérte neki, hogy Arnin kívül bárkivel szemben bevédené Kendyt a párválasztó ceremónián.
 

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#12. rész#lányok#bikini#produkció#tánc#szexi#erotikus#csábítás#összefoglaló#émi#fanni#Fruzsi#csenge#szani#zsófi#lovi#arni#viktor#norbi#kendy

Címlapról ajánljuk