Éden Hotel

Csenge búcsúzik az Éden Hoteltől, de rögtön egy új játékos érkezik Barbi személyében, aki azonnal párba áll valakivel

rtl.hurtl.hu

2024. január 4. 22:15

Az Éden Hotel hatodik párválasztó ceremóniáján a védett Jázmin Balázs mögé áll be, ám Csenge ennek ellenére is a srácot választja, amivel automatikusan kiesik a játékból. Később azonban egy új női játékos „toppan be” a luxushotelbe, aki egyből Kendy oldalán találja magát, este pedig Szani és Balázs is közelebb kerülnek egymáshoz. Lovi pedig mindent elkövet, hogy megszerezze Jázmint magának.

Csenge könnyek között távozott az Éden Hotelből 


Az Éden Hotel hatodik Párválasztó ceremóniáján Jázmin döntése mindenkit megdöbbentett. „Megbánod ezt” – jegyezte meg Balázs, amikor a lány őt választotta. A végén mindenki Csengét figyelte, hogy vajon ki mögé áll be: „Nem fogom magamat szembe köpni, nem fogok a barátaim ellen menni” – indokolta tettét.

Balázs kikelt magából: Szánalmas az egész! 


Csenge kiesése után Balázs teljesen magába roskadt, és káromkodva adta ki magából a haragját. Nelli is csatlakozott hozzá, aki szerint Lovi olyan, mint egy frizbi, aki mindig visszajön…

„Egy ostoba kislány vagy” – Balázs beleállt Jázminba 


A Párválasztó ceremónia után Jázmin egyből bejelentette, hogy szingliként szeretné folytatni a játékot az Éden Hotelben, hiszen mindössze taktikai döntés alapján állt be Balázs mögé. „Úgy elküldeném szívem szerint ezt a kis taknyot” – dühöngött Balázs, majd szemtől szemben is megmondta véleményét Jázminnak.

Kendy meghökkentő ajándékcsomagot kapott az Éden Hotelben  


Az Éden Hotel vadonatúj játékosa, Barbi egy hatalmas ajándékcsomagban érkezett meg a luxushotelbe. Az is rögtön kiderült, hogy a lányok közös megegyezése alapján Kendynek kell egy párt alkotnia az új lánnyal, ráadásul nem ez volt az egyetlen meglepetés.

Balázs vallomása Szaninak: A való életben mi nagyon jóban lennénk 


Bár Szani és Balázs kapcsolata nem indult valami fényesen, most úgy tűnik, a páros elkezdett egymás felé közeledni. Jázmin kapcsán sok mindent megbeszéltek, még Arni kérdéses ígéreteit is.

Arni Balázsról: Egyre nagyobb ellenszenvet vált ki belőlem 


Mivel Arni és Lovi rendkívül sunyinak tartják Balázst, kiakadtak, amiért barátnőjük, Szani hosszasan beszélgetett vele az Éden Hotel udvarán. Bár Szani megnyugtatta a srácokat, hogy egyáltalán nincs félnivalójuk, Arni és Lovi óva intették a lányt.

Lovi ígéretet tett Jázminnak: együtt eljutnak az Éden Hotel döntőjébe 


Lovi kiselőadást tartott Jázminnak, és próbálta meggyőzni, hogy szerinte miért kellene párba állniuk. Elsőként igyekezett lebeszélni a lányt Arniról – hiszen neki több opciója is van a luxushotelben –, majd mindent elkövetett, hogy Jázminnak végül rá essen a választása.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#csenge#kiesés#búcsú#új#játékos#barbi#kendy#pár

Címlapról ajánljuk