Éden Hotel

Zokogva búcsúztak az Éden Hotel új kiesőjétől

rtl.hurtl.hu

2024. január 11. 21:46

A napot egy három fordulós versennyel indították a lányok az Éden Hotelben, aminek az lett a vége, hogy Fanni és Norbi exkluzív randin élvezhették egymás társaságát egy szigeten. Miután visszatértek, kezdetét vette a nyolcadik Párválasztó ceremónia, ahol a két új játékos, Jani és Barbi nem kis meglepetést tartogattak a játékosoknak.

Zsófi beindította Lovi fantáziáját

Azok a lányok küzdhettek meg az exkluzív nyereményért, akik párban vannak jelenleg az Éden Hotelben. Így Jázmin csak a fiúk mellől figyelhette az eseményeket, de ex-párja, Lovi egyáltalán nem bánkódott, inkább szurkolt ő is a csajoknak, miközben arról fantáziált, Zsófi hogyan verné neki otthon a habot.

 

Fanni megmutatta Norbinak, hogyan kell kiszívni a kókusztejet

Az Éden Hotel három fordulós játékban Fanni teljesítetten a legjobban a lányok közül, így ő nyerte meg az exkluzív randit a párjával. Habár az odavezető út nem volt éppen zökkenőmentes Norbi számára, romantikus pillanatokat töltöttek el kettesben a szigeten.

 

Jázmin sminkelés közben fohászkodott Istenhez a párválasztó előtt

Jázmin nem bízta a véletlenre – és Barbira – az Éden Hotel nyolcadik Párválasztó ceremóniájának alakulását. Készülődés közben Istennek könyörgött, hogy segítse meg: „Kérlek Istenem, most az egyszer segíts nekem! Tudom, hogy nem vagyok jó gyerek, meg sose voltam, anyu se bírt velem kicsi korom óta, de légyszi…"

 

Barbi döntése kiverte a biztosítékot a Párválasztó ceremónián

Az Éden Hotel nyolcadik Párválasztó ceremóniáján elszabadultak az indulatok. A két új játékos, Barbi és Jani átrendezték a luxushotel erőviszonyait, amikor kiejtették Balázs legnagyobb riválisát a játékból – azt is megkockáztatva, hogy ezzel a lépéssel több ellenséget szereztek maguknak, mint szövetségest.

 

Előzetes: Balázs és Szani együtt folytatják az Éden Hotelt? (01.12.)

Miután Lovi távozott az Éden Hotelből, változnak a kapcsolatok és az erőviszonyok a játékban. Balázs megkörnyékezi Szanit, ami úgy tűnik, a lánynak is imponál. Hogy hogy alakulnak a szövetségek, az péntek este kiderül az RTL-en.

 

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#27. rész#párválasztó ceremónia#kiesés#búcsú#lovi#barbi#Balázs#szani#arni#jani#jázmin#kendy#fanni#norbi#zsófi

Címlapról ajánljuk