Éden Hotel

Párt cseréltek az Éden Hotel játékosai, akiket a taktika helyett a vágyak és érzelmek irányítanak

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 21:55

Átalakultak a viszonyok az Éden Hotelben. A srácok új párokat választottak maguknak, Jani pedig több lány sorsáról is dönthetett néhány óra leforgása alatt. Arni egyre nehezebben tud ellenállni Adrinak, de Kendy is hasonlóan érez Mayával kapcsolatban.

Jani megkaphatta volna a sokak által legszebbnek tartott lányt az Éden Hotelben

Miller Dávid az éj leple alatt rejtett el egy kagylót az Éden Hotel medencéjébe, ami komoly előnyhöz juttatta megtalálóját. A sorsfordító tárgy Jani mellett Maya játékára is hatással lesz a folytatásában.

Kendy Arninak: Mind a kettőnket a farkunk vezet

Az Éden Hotelben élő lányok rendesen próbára teszik a srácokat Kendy szerint, aki nehezen tud ellenállni jelenlegi párjának, Mayának. De úgy érzi, nincs egyedül ebben a helyzetben, ezért barátja, Arni is biztosan megérti a problémáját, Adri miatt.

Barbinak rosszul esik, hogy őt nem akarja senki az Éden Hotelben

Minden fiúnak új párt kellett választania magának az Éden Hotelben. Egy kikötés volt, hogy csak olyan lánnyal állhatnak össze, akivel eddig még sosem voltak együtt. Így Barbit többen is választhatták volna, ő mégis szingliként folytatja a játékot.

Arni: Egész nap kívánom az Adrit, az illata az orromban van

Adri nagy hatással van Arnira az Éden Hotelben. A párcsere miatt egy rövid időre kipróbálhatták, hogy milyen lenne, ha egy párt alkotnának, és úgy tűnik, a jövőben már nem is akarják máshogy játszani ezt a játékot.

Szani sírt, majd a kádban győzködte Janit, hogy őt válassza

„Ne állj oda hozzám, mert hazaküldelek!” – miután Arni megmondta Szaninak, hogy Adrit választaná helyette, Jani sem volt nyitott a lány közeledésére. Ennek ellenére Szani mindent bevetett, hogy együtt folytassák a játékot.

„Feláldozol engem?” – Arni szeretne megszabadulni Szanitól

Szani és Arni korábban olyan előnyhöz jutottak, amivel sokak játékáról dönthettek volna az Éden Hotelben. Azonban Arni már nem akar korábbi párjával taktikázni, sőt szeretné, ha a lány minél előbb távozna a luxushotelből.

 

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#jani#maya#kendy#fanni#norbi#arni#adri#szani#norbert#zsófi#barbi#taktika#vágy#érzelem#35. rész#párcsere#párválasztás#féltékenység#árulás

Címlapról ajánljuk