Éden Hotel

Megérkezett az Éden Hotel utolsó játékosa, aki lecsapta Arnit Szani kezéről

rtl.hurtl.hu

2024. január 19. 22:10

Pandora szelencéje közben annyira heves vita alakult ki Adri és Arni csókolózása miatt, hogy a játékosoknak eszükbe se jutott, hogy ezen az stén más meglepetés is vár rájuk. Az Éden Hotelben már ott várta őket az új játékos, Maya, aki beköltözése előtt azt a lehetőséget kapta Miller Dávidtól, hogy párba álljon valamelyik sráccal. Maya pedig Arnit szemelte ki magának, így Szani szingliként menetel tovább a játékban.

Kiderült, kire vágyik Arni: Adrira lecserélném, jobban tudnék közeledni felé, mint Szanihoz


Amikor Szani felolvasta Zsófival Arni gondolatait, kiderült, hogy a srác csupán taktikából puszilgatta Szanit és Zsófit, hogy minél tovább bent maradhasson a játékban. „Fú, de undorító!” – fakadt ki Zsófi, majd Szani sem volt túlzottan boldog, amikor megtudta, hogy Arninak mik a tervei vele és Adrival.

Adri mindenkinek beszámolt a csókról, hogy megszerezze Arnit Szanitól


„Adri, mi történt Arni és közted a jakuzziban?” – szólt a kérdés a lánynak, aki bár korábban nem vallott színt, most mégis kitálalt a teljes igazságról. Szani egyből nekiesett Arninak, Adri pedig alig tudta palástolni a mosolyát, hiszen úgy érzi, a páros között kirobbanó balhé miatt akár az is lehetséges lesz, hogy Arnival álljon párba a következő Párválasztó ceremónián. Később Szani is bevallotta, hogy már tudott a csókjukról, ezért nem szerette volna megmutatni Arninak a kérdőívét. A srác teljesen magába roskadt, mert hatalmasat csalódott a barátaiban.

Az Éden Hotel új játékosa, Maya lecsapott Arnira, Szani szingliként folytatja


Az Éden hotel új beköltözője, Maya Pandora szelencéjének estéjén érkezett a luxushotelbe. Miller Dávid várta a kapu előtt, aki megkérte a lányt, hogy nézzen körbe az üres hálószobákban, és válassza ki a számára legszimpatikusabb srácot a fényképek alapján. A lány Arnit szemelte ki magának, így Szaninak a szingli szobába kellett költöznie. Ráadásul egy titkos küldetése is van az új lánynak.

Maya gyanakszik, hogy ő Ady Endre leszármazottja vagy reinkarnációja


„Sámán vagyok, hat újjal születtem” – mesélte Maya Arninak, aki túl sok hasonlóságot vél felfedezni magában és Ady Endrében, így azt is megkockáztatja, hogy a leszármazottja lehet. Ekkor Arni felvetette, hogy azt sem lehet kizárni, hogy a lány inkább a költő reinkarnációja. A lány egyetértett, esélyesnek tartja, hogy a híres magyar költő lelke él a testében él, hiszen ő is kifejezetten szeret verseket írni.

„Összekapcsolódást éreztem Janival” – Szani spirituálisan ráhangolódott a srácra


Amikor Szani elárulta a többieknek, hogy éjszaka az inga tanácsát kérte, Jani kapva kapott az alkalmon, és ő is fejest ugrott a spirituális üzenetek világába. Szani teljes eufóriába került, hiszen nem gondolta volna, hogy ennyire össze tud kapcsolódni a sráccal, ráadásul úgy érezte, mintha egymás gondolataiban olvasnának.

 

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#utolsó#játékos#maya#beköltözés#választás#arni#szani#szingli#összefoglaló#pandora szelencéje#adri#csók#kendy#norbi#fanni#norbert#jani#barbi#zsófi#33. rész

Címlapról ajánljuk