Éden Hotel

Balázs az ágyába csalogatta Adrit, Zsófi büntetést kapott, Fanni pedig szingliként folytatja az Éden Hotelt

rtl.hurtl.hu

2024. január 15. 22:25

Az Éden Hotel huszonkilencedik napján Adri úgy érzi, rátapintott Arni gyenge pontjára, és elhatározta, hogy ezt kihasználva elbizonytalanítja a srácot. Zsófi eközben teljesen összetört, amikor éjszaka a mellette lévő ágyonk Arni és Szani túlságosan egymásra hangolódnak – a féltékenysége miatt úgy érzi, képtelen egy légtérben maradni a párossal. Később még nagyobb sokk éri, amikor szembe kell néznie a szabályszegése következményével, este pedig ismét feltárult Pandora Szelencéje, ami a kérdések mellett váratlan fordulatot is tartogatott az Éden Hotel játékosainak.

Adri taktikája, hogy kétségek között tartja Arnit: Megpróbálom a nagy önbizalmát lerombolni


Arni úgy érzi, hogy az Éden Hotel új játékosa, Adri a beköltözése óta kizárólag a lányok felé húz, miután helyette inkább Balázst hívta el randizni. A srác megpróbált közelebb kerülni a lányhoz, aki azonnal átlátott Arni szándékán – és ha már így alakult, Adri úgy döntött, fel is használja ellene.

Zsófi nem bírta tovább tartani a gyertyát, amíg Arni és Szani puszilgatták egymást az ágyban


Zsófi úgy érezte, hogy Szani a lehető legrosszabbkor toppant be a hálószobába, hiszen éppen közelebb került ahhoz, hogy megnyíljon Arninak. Elkeseredettségét csak fokozta, amikor megtudta, hogy Szani éjszakára sem hagyja őket kettesben, ugyanis a sráccal akar aludni.

Megint én leszek az, aki tartja a gyertyát. Kinek van ehhez ereje? Emberileg rohadt sok volt

– mondta Zsófi, aki egyszer csak faképnél hagyta a turbékoló párost, és sírva vallotta be, mit érzett ezekben a percekben.

Zsófi komoly büntetést kapott, miután szabályt szegett az Éden Hotelben


Miután Adri feltérképezte az Éden Hotel játékosait, a számára legkevésbé szimpatikus srác fényképét kellett egy ládikába helyeznie, amit senki sem nyithatott volna ki. Zsófi azonban nem bírt magával, és feltárta a titkot rejtő fedelet, aminek meg is lett a következménye a következő Párválasztó ceremónián.

Balázs az ágyába csalogatta Adrit


Balázs szerint Adri „magasan a legjobb csaj” a luxushotelben, és maximálisan hozzá való, amivel úgy tűnik, hogy a lány is egyetért. Egészen közel kerültek egymáshoz, amikor Barbi a legváratlanabb pillanatban nyitott rájuk a hálószobában, majd először Szaninak, később pedig Janinak is elárulta, hogy mit látott.

Adri szétszakította Norbit és Fannit, így a lány szingliként folytatja az Éden Hotelt


Pandora szelencéje egy különös levelet rejtett a ládika alján, amiből kiderült, hogy Adrinak ma több döntése is komoly változást eredményezett a párok életében. Ennek következtében Fanninak – aki hatodik alkalommal is párba állt Norbival, ki kell költözni a szingliszobába, hogy a srác valaki mással osztozzon a szobáján.
 

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#Balázs#csábítás#adri#zsófi#szabályszegés#büntetés#pandora szelencéje#váratlan#fordulat#fanni#szingli#Játék#29. rész#arni#szani#norbi#barbi#kendy#jázmin#jani

Címlapról ajánljuk