Éden Hotel

Felgyorsultak az események, hárman is távoztak az Éden Hotelből

rtl.hurtl.hu

2024. január 24. 22:10

Megtartották az Éden Hotel utolsó Párválasztó ceremóniáját, ahonnan egy újabb lánynak kellett távoznia. Másnap viszont valaki 3 millió forinttal lépte át a luxushotel kapuját, ami azt is jelentette, hogy nemcsak számára, hanem a párjának is azonnal véget ért a küzdelem a 20 millió forintért. 

Öt pár került a végjátékba, miután újabb lány távozott az Éden Hotelből az utolsó Párválasztó ceremónián

Az Éden Hotel utolsó Párválasztó ceremóniáján Adri Arnihoz, Fanni Norbihoz, Maya Kendyhez, Zsófi Norberthez, Szani pedig Janihoz állt. Így Barbinak kellett utolsóként választania a foglalt srácok közül.

 

Fanni dühös lett Norbira, mert szerinte a párjának érzései vannak Szani iránt

Az Éden Hotel utolsó Párválasztó ceremóniáján sok minden megváltozott – még a legszilárdabb páros tagjai között is megingott a bizalom. Fanni annyira kiborult, hogy először Arnitól kért tanácsot, majd összeszedte a gondolatait és Norbival is tisztázta az érzéseit.

 

Arni: Miénk az egyetlen kapcsolat, ahol van érzelem is

Arni nagyon boldog volt, hogy végre Adrival feküdhetett le az Éden Hotelben, ugyanis az utolsó ceremónia után már hivatalosan is egy párt alkotnak.

 

„Nem tudok eligazodni ezen a nőn” – Szani rámenősen próbált bebújni Jani mellé az ágyba

Szani úgy érzi, Janival végre megnyugodhat, és azt érezheti, hogy nincs egyedül. Éppen ezért szeretett volna este összebújni a sráccal, aki nem értette, hogy miért közeledik ennyire hozzá a lány.

 

Szani teljesen beindult Jani csókjától

Szani Zsófit avatta be, hogy milyen volt az előző éjszakája Janival. A lány annyira vonzónak tartja a srácot, hogy a teste is reagált, amikor smárolni kezdtek. A srác azonban teljesen más élményekről számolt be Norbertnek.

 

Zsófi feladta a küzdelmet az Éden Hotel 20 milliós fődíjáért

Az Éden Hotel játékosai lehetőséget kaptak arra, hogy egyvalaki közülük ne üres kézzel távozzon a játékból. De ehhez biztosan le kell mondania az illetőnek a lehetséges 20 millió forintos fődíjról.

 

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#párválasztó ceremónia#távozás#kiesés#száműzés#nyeremény#lehetőség#barbi#jani#szani#zsófi#norbert#adri#arni#kendy#maya#norbi#fanni#végjáték

Címlapról ajánljuk