Éden Hotel

Véget ért az Éden Hotel: Arninak és Adrinak kellett kiállni a bizalom próbáját a 20 milliós főnyereményért

rtl.hurtl.hu

2024. január 26. 22:20

Kendy a finálé küszöbén száműzte Szanit a játékból, aki később visszatért, és négy másik kiesett játékossal együtt szavazta meg, hogy kik küzdhetnek tovább a 20 millió forintért. Kendy és Maya távozása után Arni és Adri, valamint Norbi és Fanni várták korábbi társaiktól, hogy döntsék el, melyik páros teheti próbára a kapcsolatát az Éden Hotel legutolsó pillanataiban.

Szanit száműzték az Éden Hotelből


A véghajrában tartott rendhagyó párválasztón két lány lett veszélyzónás, akiknek a sorsa Kendy kezébe került. A srác úgy döntött, hogy Mayával áll párba, így Szani búcsúzott a luxushoteltől.

Nagyon hálás vagyok ennek a játéknak

– mondta Szani, hiszen úgy érzi, a játéknak köszönhetően elindult az önfejlődés útján, és olyan dolgokra is rádöbbent magával kapcsolatban, amikre az Éden Hotel falain kívül valószínűleg sosem került volna sor.

Kendy az utolsó pillanatban távozott az Éden Hotelből, de úgy érzi, bizonyított édesapjának


Az Éden hotel utolsó öt kiesett játékosa – Barbi, Zsófi, Norbert, Jani és Szani – arról szavaztak, hogy szerintük melyik páros nem érdemli meg az Éden Hotel fődíját. A végeredményt később Miller Dávid hirdette ki a hotelben lévő három párosnak. Mivel Kendy és Maya kapta a legtöbb voksot, a Finálé kapujában véget ért számukra a játék.

Büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam

– mondta Kendy, aki reméli, hogy apukája büszke lesz rá.

A kiesett játékosok letámadták Szanit


Mikor Barbi, Zsófi és Norbert megtudták, hogy Szani Janinak adta a júdáscsókót, egyből számonkérték a lányt az utolsó taktikai húzásáért.

Arni és Adri lettek az Éden Hotel győztes párosa


Az Éden Hotel Fináléjába Arni-Adri és Norbi-Fanni párosa került, akikre az utolsó hét kiesett játékosok szavaztak Miller Dávid jelenlétében. Több voks is váratlanul érte a döntősöket, de legvégül Adri és Arni küzdhetett meg a 20 millió forintos főnyereményért.

„Szeretlek” – Arni és Adri az Éden Hotel 20 milliós fődíját jelentő mezőn állva vallottak szerelmet egymásnak


Feszülten figyelték az Éden Hotel kieső játékosai Miller Dáviddal a mindent eldöntő pillanatokat. Arni és Adri a bizalmukat szimbolizáló törékeny üveggömbökkel haladtak egymást felé lépésről lépésre, kockára téve a milliókat és a kapcsolatukat. A többiek lélegzetvisszafojtva figyelték a menetelésüket, bár voltak, akik azon szurkoltak, hogy valamelyikük dobja el a gömböt.

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#miller dávid#RTL+#éden hotel összefoglaló#arni#adri#finálé#győzelem#bizalom#nyeremény#pénz#millió#összefoglaló#norbi#fanni#kendy#maya#jani#norbert#zsófi#barbi#szani#38. rész#döntő#20 millió forint

Címlapról ajánljuk