Éden Hotel

Éjjel takaró alatt kényeztették egymást, nappal pedig titkos szövetségeket kötöttek az Éden Hotel játékosai

rtl.hurtl.hu

2024. január 16. 22:20

Az Éden Hotel következő Párválasztó ceremóniája előtt a tetőfokára hágott a feszültség a luxushotelben: Balázs nem tudja, megbízhat-e Adriban, akivel egészen összemelegedtek az ágyban az éjjel. Arni egy titkos aranykártya tulajdonosa lett, amit Szani is szeretett volna megszerezni, így újabb vihar tombolt az édenben. Ám az este nem csak Balázsék számára telt kellemesen – Kendy büszkén mesélt reggel a többieknek Jázmin kényeztetéséről.

„Most nagyon a barátaim ellen megyek” – Jázmin szövetségeseit is beáldozná


Jázmin és Adri összedugták a fejüket, hogy átbeszéljék a közelgő Párválasztó ceremónia lehetséges végkifejleteit.

Dolgozom azon, hogy Adri még mindig a legnagyobb bizalmasának tartson

– mondta Jázmin, aki bár tudja jól, hogy hátba támadja a barátait, mindent megtesz, hogy riválisa végre kiessen a játékból. 

Jázmin kézzel kényeztette Kendyt a takaró alatt: Eleresztettem a kis rakétát, kilőtt az olaj


Kendy és Jázmin közelebb kerültek egymáshoz az éjjel, másnap pedig a srác büszkén mesélte a többieknek, hogy mi is történt pontosan a takaró alatt. Úgy érezte, hogy a barátai gúnyosan csipkelődnek vele, de ezt ő mindössze az irigység jeleként élte meg.

Balázs és Adri egy ágyban, „tipitapival” töltötték az éjszakát


Balázs hiába próbálta meg este az ágyába csábítani Adrit, a lány hajthatatlannak bizonyult. Ám éjszaka valami történt, ugyanis reggel a srác mellett ébredt, Balázs pedig nem győzött áradozni az együtt töltött estéről.

Az éjszaka nagyon jól telt. Csenge óta nem volt olyan, aki megölelt, aki átkarolt, aki egy puszit adott. Nagyon jó, hogy jött Adri ilyen szempontból

– mondta a srác.

Balázs megdöbbentő ígéretet tett Szaninak


Balázs megígérte Janinak, hogy együttes erővel kiejtik Szanit a játékból, ám a fogadalma után egyből Arniékhoz ment, és mindent elárult nekik, majd a szavát adta Szaninak: ha a következő Párválasztó ceremónián a lány az ő háta mögé áll be, biztos lehet benne, hogy bent tartja az Éden Hotelben.

Minden kártyámat kiterítettem, ezzel ne éljetek vissza!

– figyelmeztette Balázs Szanit, aki bár kezet fogott vele, mégis elbizonytalanodott a srác szavahihetőségében. 

Arni titkos előnyhöz jutott a Párválasztó ceremónián


Miller Dávid egy kulcsfontosságú aranykártyával érkezett a luxushotelbe, amit a játékosoknak folyamatosan őrizniük kellett, és elcsenni egymástól. Az aranykártya egyszer-kétszer gazdát cserélt a luxushotelben, és komoly feszültséget gerjesztett Szaniban, aki mindenáron meg szerette volna szerezni magának a sorsdöntő lapkát. 

Szani és Jani megfosztották Adrit a kiváltságától


A párban lévő játékosok egymás testének használatával és szivacsok segítségével hordták át a vizet egyik vödörből a másikba. Végül Szani és Jani bizonyult a leggyorsabbnak, így megkapták azt a lehetőséget, hogy eltöröljenek egy átkot a luxushotelben. A páros közösen döntött az Éden Hotel lakóinak sorsáról.

„Ez a nő le fog járatni a párválasztón” – Balázs aggódik, hogy Adriék szövetkeztek ellene



Adri csillogó tekintettel néz rám, ami minden bizonnyal egy jó jel

– vélekedett Balázs, de gyorsan megingott a bizalma, amikor a lány nem volt hajlandó megölelni őt a fürdőszobában. A srác később Arninak panaszolta el a kétségeit, és elárulta, hogy valószínűleg a többiek mindent elkövetnek, hogy kiejtsék a játékból. Arninak azonban meggyőződése, hogy Balázson csupán eluralkodik a paranoia, de ígéretet tettek, hogy megvédik egymást a következő Párválasztó ceremónián.

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#takaró#kényeztetés#kendy#jázmin#szövetség#paranoia#Játék#30. rész#Balázs#adri#arni#szani#zsófi#jani#norbi#barbi#fanni#taktika

Címlapról ajánljuk