Éden Hotel

Kendy és Arni két játékost száműzött az Éden Hotelből

rtl.hurtl.hu

2024. január 17. 22:20

Az Éden Hotel legutóbbi Párválasztó ceremóniája bőven tartogatott meglepetéseket. Kendy mögé Jázmin és Zsófi is beállt, így a srácnak kellett eldöntenie, kivel szeretné folytatni a játékot. Később Norbert, az új játékos is felbukkant, akinek Arni keresett párt a lányok közül. A srác felhasználta az aranykártyáját, és egy fiút száműzött az Éden Hotelből.

Jázmin szerelmet vallott Kendynek, aki utána hazaküldte az Éden Hotelből


Az Éden Hotel kilencedik Párválasztó ceremóniáján Jázmin Kendy mögé állt, indoklásában pedig nem győzött áradozni a srácról. A ceremónia végén Zsófira került a sor, aki szintén Kendyt választotta, ezzel a srác kezébe adva a döntést.

Szembe köpte magát

– mondta Jázmin a könnyeivel küszködve, miután véget ért tiszavirág életű kapcsolata Kendyvel.

Arni megszegte az ígéretét, és kiejtette Balázst a játékból


Az Éden Hotel kilencedik Párválasztó ceremóniája rendhagyó véget ért, ugyanis Jázmin távozásával nem zárult be a luxushotel kapuja. Megérkezett az új játékos, Norbert, aki azonnal párra is talált. Arni szerezte meg a kiváltságot az aranykártyának köszönhetően, hogy kiválassza azt a srácot, akinek a helyét azonnal átvehette Norbert. Bár a srác röviddel ezelőtt ígéretet tett Balázsnak, hogy mindenáron megvédi, mégis őt száműzte az édenből: 

Elvesztettünk egy csatát, de még egyet nem fogunk.
 

Fanni teljesen kikészült Barbi miatt: Égnek áll a hajam tőle


Barbi kezdi nálam kihúzni a gyufát, be nem áll a szája

– panaszkodott Fanni, aki úgy érzi, a a lány viselkedése miatt egy perc nyugta sincs a luxushotelben.

„Azt érzem, csak mi vagyunk értelmesek ebben a hotelben” – Arni és Szani különleges kiváltsághoz jutottak


Az Éden Hotel párosai egy izgalmas kincskeresésen vettek részt, amiben többek között egy matematikai egyenlettel és a foszfor vegyjelével is meggyűlt a bajuk.

Ilyen rejtvényekben jó vagyok, logikám az van, jól gondolkodom

– vélekedett Arni, aki végül Szani oldalán elsőként találta meg a különleges képességgel bíró kagylót, ami nem akármilyen előnyhöz juttatta őket a következő Párválasztó ceremónián.
 

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#kiesés#beköltöző#búcsú#jázmin#Balázs#arni#kendy#zsófi#adri#norbi#norbert#fanni#jani#barbi#31. rész

Címlapról ajánljuk