Éden Hotel

Egy lány ment, egy új fiú jött – pörögnek az események az Éden Hotelben

rtl.hurtl.hu

2024. január 9. 22:10

Megtartották az Éden Hotel következő Párválasztó ceremóniáját, ahol Balázs kezébe került két lány sorsa. Miután meghozta a taktikai döntését, többen kiakadtak, de az új nap új élményeket hozott. A játékot, vagyis a jégkrémbe zárt kulcsos kihívást Jázmin élvezte igazán, viszont a legnagyobb csavart nem az eredményhirdetés, hanem sokkal inkább a nyeremény és az új beköltöző okozta.

„Balázs megint bevetette a Jászai Mari-díjas színészkedését” – taktikai döntés áldozata lett az Éden Hotel új kiesője

A Párválasztó ceremónián Kendy és Barbi fix párt alkottak, így miután Szani Arnihoz, Jázmin Lovihoz, Fanni Norbihoz, Zsófi pedig Balázshoz állt, Nellinek nehéz dolga volt utolsó lányként. Végül ő is Balázs mögé állt, ezzel a kezébe adva a sorsát. A srác eleinte hezitált, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, de meghozta döntését, amivel többeknél kiverte a biztosítékot.

 

„Unom ezt a brigádot” –  Barbi Balázzsal szövetkezve ejtené ki Lovit

Fanni úgy érzi, sikerült magához ragadnia a játékmester szerepét, vázolta is a tervét a csajoknak, akikkel Barbira bíznák Balázs meggyőzését. Zsófiék reménykedtek abban, hogy megbízhatnak az új lányban, de hamar kiderült, hogy Barbi inkább a keménymag ellen fordítja majd az információkat Balázs segítségével.

 

Jázmin: „Előnyből indultam fagyiszopkodás téren, hiszen én lány vagyok”

Ezúttal egy jéghideg fagyiból kellett – rendeltetésszerűen – megszerezniük a kulcsot az Éden Hotel játékosainak, hogy kinyissák a ládikát, amiben újabb feladat várt rájuk. A hűs, de annál izzasztóbb megpróbáltatást a srácok vállalták magukra, kivéve Jázmint, aki úgy érzi, ez számára igazán testhezálló feladat volt a többiekkel szemben.

 

Jutalom vagy büntetés? Fanni nem randizhat Janival, az Éden Hotel új játékosával

Az összetett játékban Fanni és Norbi teljesítettek a legjobban, így nekik járt a nyeremény, amit Jani, az Éden Hotel új játékosa személyesen adott át a lánynak.

 

„Olyan, mint egy wishes Ashton Kutcher” – ezt gondolják Janiról az Éden Hotel játékosai

Nem kímélték a játékosok az Éden Hotel új beköltözőjét. Arni eleinte aggódott, hogy Jani nehogy jobb pasi legyen nála, de végül megnyugodott, amikor meglátta, hogy a fekete cipőjéhez fehér zoknit vett fel a srác. Zsófi inkább izgatottan várta az érkezését, de végül egy félresikerült Tinder randihoz hasonlította az élményt.

 

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#25. rész#párválasztó ceremónia#beköltözés#jani#nelli#Balázs#zsófi#arni#szani#kendy#barbi#lovi#jázmin#norbi#fanni

Címlapról ajánljuk