Éden Hotel

Balázs Zsófival és Nellivel is flörtölt Csenge kiesése után

rtl.hurtl.hu

2024. január 8. 22:11

Minden Párválasztó ceremónia hatással van az Éden Hotel játékosaira. Utoljára Csenge távozott közülük, ami azt jelentette, hogy Balázs ismét szabad lett a csajok számára. A srác először Zsófinál próbálkozott be, majd Nellihez is odabújt a szingliszobában. Közben pedig az is kiderült, hogy Arni csodálóinak tábora újabb taggal bővült.

Jázmin odavan Arniért: Nem viccből mondom, hogy milyen finom vagy, rettentően bejössz

Jázmin félrehívta Arnit az esti buliban, mert szerette volna tisztázni az érzéseit. A lány a rá jellemző kreativitással fejezte ki gondolatait, de a srác ennek ellenére biztos benne, hogy a való életben nem tetszene a 19 éves Jázminnak, ugyanis szerinte túl nagy az az 5 év korkülönbség közöttük. Jázmin elismerte, hogy valóban nem venné észre egy buliban, de az Éden Hotelben meglátta őt, és szerinte csak ez számít. Majd az is kiderült, hogy a lány abban reménykedik, hogy valami kialakulhat közöttük, ami a luxushotel falain kívül is folytatódhat majd.


Balázs bánja, amit Zsófival tett: Szétsmárolnálak egész este

Nem indult felhőtlenül Zsófi és Balázs kapcsolata, ugyanis Balázs akkor költözött be az Éden Hotelbe, amikor Lovi éppen meg akart szabadulni a lánytól, így az Arni-Lovi szövetségért cserébe a srác hajlandó lett volna asszisztálni ehhez a taktikai lépéshez. Balázs akkor Csengét választotta párjának – akivel el is mélyült a kapcsolatuk –, viszont a lány most kiesett, így Balázs újra közeledne Zsófihoz.

 

„Én csak a te retkes érzéseiddel foglalkozom” – Lovi kiakadt Zsófira, aki Arnit választotta helyette

Miután Lovi úgy érzi, hogy mindent megtett Zsófiért, megtudja, hogy a lány Arniban bízik legjobban helyette. A srác ezen annyira felhúzza magát, hogy még a barátjáról is mindent kitálal a lánynak, hogy bizonyítsa, ő az igazi támogatója Zsófinak, és nem pedig Arni.

 

Balázs megmutatta Nellinek, hogy milyen nagy az intim testrésze

Balázs kíváncsi volt Nelli utolsó szexuális élményére, aki készségesen válaszolt is a srác kérdéseire. Amikor pedig az utolsó partner méretei kerültek szóba, Balázs úgy döntött, ő is megmutatja a lánynak a saját méretét.

 

Büntetés az Éden Hotelben: a játékosok döntöttek Balázs sorsáról

Miller Dávid, az Éden Hotel műsorvezetője esélyt adott a játékosoknak, hogy elmondják a véleményüket. Ennek azonban ára volt, amit Balázsnak kell megfizetnie.

 

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#24. rész#Balázs#zsófi#nelli#arni#jázmin#kendy#lovi#szani#fanni#norbi#barbi#flört#vágy

Címlapról ajánljuk