CinemaKlub

Carrie Fisher könnyek között: „A Star Wars 8 a családról szól!”

rtl.hurtl.hu

2017. július 17. 16:30

Hidegrázós élményben lesz részed, ha megnézed azt az eddig még sosem látott és igencsak megható felvételt, mely a Star Wars: The Last Jedi forgatásán készült, és amiben láthatod ez egész stábot egy családként dolgozni a fantasztikus történeten!

Hihetetlen belegondolni, hogy már a nyolcadik fejezete készül a Star Warsnak, ami ráadásul az író-rendező, Rian Johnson szerint az eddigi legsokkolóbb és legőszintébb része lehet a legendás franchise-nak!

Erről pedig mi magunk is meggyőződhetünk, ha megtekintjük az alábbi videót, melynek megnézésekor szinte már a könnyeinkkel küzdöttünk, hol az örömtől, hol pedig a bánattól:

A magával ragadó zene, a meghitt felvételek, a fantasztikus látvány mind-mind, annak a reményét kelti bennünk, hogy a Star Wars: The Last Jedi képes lesz felnőni, az eredeti trilógia darabjaihoz, ami valljuk be, nem egyszerű feladat!

Szerencsére azonban úgy tűnik, a készítők tényleg mindent megtesznek a siker érdekében, nemcsak CGI-technikával, hanem a régi jól bevált makettekkel építik meg a lenyűgöző környezetet, miközben újabb csodás élőlények és teljesen új szereplők tűnnek fel, akiket mindezek tetejében olyan A-listás sztárok alakítanak, mint például Laura Dern, vagy Benicio Del Toro.

Emellett persze találkozhatunk mindenkori kedvenceinkkel (Carrie Fisher, Mark Hamill) is, akik az újoncokkal (Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver) vállvetve adnak bele mindent az alakításaikba.

Tehát, aki elég szemfüles egy-két spoilernek is beillő jelenetet is elcsíphet, amellett, hogy hallhatja a rendező és a szereplők kommentárját, többek között Carrie Fisherét is, akit talán utoljára láthatunk majd Leia hercegnőként, illetve most már Leia tábornokként!

A videó mellé pedig újabb karakterplakátokat is kaptunk - amik követik a film eddig megjelent hivatalos fotóinak és kedvcsinálóinak a tendenciáját - külön hangsúlyt adva a vörös színnek!

 

A post shared by Disney (@disney) on

A Star Wars: Tha Last Jedi 2018 decemberében kerül majd a mozikba!

Forrás: variety.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#star wars#carrie fisher#rian johnson#werk#Videó#plakátok#képek

Címlapról ajánljuk