Műsorújság
RTL Most

Rajongók figyelem! Leia hercegnő a Star Wars 9-ben!

Úgy tűnik, mégis láthatjuk még Carrie Fisher-t a Csillagok háborúja távolabbi jövőjében, most pedig az is kiderül, hogy miért és miként valósulhat ez meg!

Az már kiderült számunkra, hogy a Star Wars alkotói nem riadnak vissza semmilyen CGI technika használatától, így már láthattuk a nem rég elhunyt színésznőt visszafiatalítva is, ahogyan arról is szó volt, hogy, ha nem következik be tragikus halála, akkor minden bizonnyal szerepelt volna a nyolcadik, illetve a kilencedik részben is.

Nos, a nyolcadik részben valóban láthatjuk Leiát, mert a filmhez szükséges felvételeket sikerült még a borzalmas esemény előtt elkészíteni, de most egyre inkább úgy néz ki, hogy a kilencedik részbe is visszatérhet a galaxis kedvenc hercegnője!

Fisher testvére, Todd Fisher ugyanis bejelentette, hogy a sztár már leforgatta a jeleneteit a kilencedik részhez is!

 

A post shared by Star Wars (@starwars) on

A család pedig engedélyt adott a Disney-nek arra, hogy a forgatott anyagot fel is használhassák, ez pedig azért is jó hír mert a stúdió kijelentette, nem hajlandó a színésznőt CGI technikával „visszahozni” a történetbe.

Mindez pedig azt jelenti, hogy az elkövetkezendő két Star Wars-film lesz az utolsó kettő, amiben láthatjuk Carrie Fisher-t Leia hercegnőként, ami valljuk be már csak azért is nagy szó, mert nehéz elképzelnünk a Csillagok háborúját, a fantasztikus színésznő és az ikonikus karakter nélkül!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók