Műsorújság
RTL Most

A The Last Jedi-hez egy igazi Star Wars legenda tér vissza!

A Skywalker család életét már lassan negyven éve követhetjük végig, miközben lassan a nyolcadik epizódhoz érkezünk, ehhez pedig hozzá tartozik egy kulcsfontosságú dolog, amiről néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni! Mi lehet ez? Na, lássuk!

Szerintünk a Star Wars feelinghez jócskán hozzájárult az élő legenda John Williams is, aki szerencsére nem fog cserbenhagyni bennünket a The Last Jedi című mozi kapcsán sem!

Ugyanis a nyolcvanas éveit taposó élő legenda, bejelentette már dolgozik az új rész zenéjén!

Az olyan szerzeményeknek hála, mint amilyen a "Rey Theme", valamint a "The Jedi Steps", Williams a hetedik részben is bizonyította, hogy nem véletlen, hogy már az elejétől fogva ő szolgáltatja az aláfestést a galaktikus sztori történéseihez. A zeneszerző egyébként már a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet bemutatása óta dolgozik a jövőben felcsendülő dallamokon, most pedig Robert Meyer Burnett egyik Twitter posztja is arra enged következtetni, hogy biztosan hallhatjuk majd az általa írt szerzeményeket.

LAST JEDI scoring update. Last Thursday was John Williams' 85th Birthday. He's conducting. Rian Johnson wants to use the score for editing.


A poszt arról számol be, hogy Rian Johnson a The Last Jedi rendezője már el is döntötte, hogy Williams dalait fogja használni a mozijában.

Ez a munkafolyamat egyébként merőben eltér a megszokottaktól, mivel a zeneszerzők általában csak azután kezdenek el komponálni, miután már láttak a filmből egy nyers változatot, amihez aztán megírják a zenéket. Ehhez mondjuk, hozzá tartozik az is, hogy Williams már eleget letett az asztalra ahhoz, hogy vakon megbízhassanak benne a készítők!

A The Last Jedi című Star Wars-filmet, ahogyan már megszokhattuk az idei év decemberére várhatjuk, és az eddig látottak, illetve hallottak alapján nagyon úgy néz ki, hogy botrányoktól mentesen várhatjuk a következő epizódot, ami nem várt fordulat a franchise-zal kapcsolatban.

Forrás: screenrant.com
Képek: tumblr.com, twitter.com

Legnézettebb videók