CinemaKlub

Indy rajongók, hivatalosan is eljött a ti időtök!

rtl.hurtl.hu

2017. március 8. 12:19

A legendás Indiana Jones-sztori alkotói ugyanis bejelentették, mikorra várhatjuk a következő kalandfilmet! A jó hír pedig az, hogy nem is kell sokat várnunk, arra, hogy Harrison Ford-ot az ikonikus szerepben láthassuk!

A Disney pedig megerősítette, hogy az Indiana Jones 5, 2019 július 19-én érkezik!

Mi pedig nagyon örülünk, főleg, hogy Steven Spielbergrendezi és Harrison Ford is visszatér, és ahogyan azt is nagyon reméljük, hogy ezúttal jobban teljesítenek majd, mint az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben!

Bár, ha abból indulunk ki, amit a Disney elnöke, Alan Horn nyilatkozott, minden esélyünk megvan rá, hogy valami szuper mozit kapjunk:

„Indiana Jones az egyik legnagyobb hős a filmtörténelemben és alig várjuk, hogy visszahozzuk a képernyőre! Arról nem is beszélve, hogy ritka az ilyen tökéletes kombinációja a rendezőnek és a szereplőknek, úgyhogy nincsenek rá szavak mennyire izgatottak vagyunk, hogy Steven-nel és Harrison-nal dolgozhatunk!”

A filmhez egyébként két másik legenda is csatlakozik még, John Williams zeneszerző és George Lucas producer személyében!

Hiszen nincsIndiana Jones-film George Lucas nélkül!

Ahogyan úgy tűnik, Ford nélkül sem, ugyanis az alkotók biztosították a rajongókat, hogy a színész nem fog meghalni az ötödik Indy-film végén!

Forrás: nme.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#indiana jones#harrison ford#steven spielberg#disney#george lucas

Címlapról ajánljuk