Műsorújság
RTL Most

Nem egy, hanem rögtön több Indiana Jones filmet is kapunk?!

Nincs is nagyobb hír egy igazi Indy rajongónak, mint hogy újabb résszel örvendeztetnek meg minket az alkotók kivéve, ha nem egy, hanem máris több moziról van szó! Most már csak, azon kell izgulnunk, hogy kik lesznek a csillagok, akiket láthatunk az új részekben és, mire számíthatunk az új történetekben!

Lynwen Brennan a Lucasfilm egyik menedzsere az Indiana Jones-filmek jövőjéről a következőket mondta:

„Évekig terveztük Jones kalandjait rengeteg sztorival, évekre előre, nagyon gondosan kitaláltunk mindent!”

Mi azonban aggódunk kissé, hogy a kevésbé meleg fogadtatásban részesült Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után, vajon merre akarják folytatni a történetet a készítők!

Azt már tudjuk, hogy a kalandvágyó professzor alakját a rendező Steven Spielberg nem hajlandó megölni, így biztosan találkozhatunk majd nagy kedvencünkkel Harrison Ford-dal! A színész tehát nem örökíti át karakterét, ahogyan a James Bond-filmek esetében szokás, hogy összesen hét színész játszotta el a 007-est az elmúlt években!

De akkor mégis mi lesz Jones sorsa?

Talán egy utódot, fog kinevelni, hogy átvállalja a rizikósabb helyzeteket? Ahogyan erre, már az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmből is következtetni lehet, hogy az alkotók célja ez lehetett Shia LaBeouf karakterével.

Azonban, ahogyan azt már Ford másik ikonikus szerepénél, Han Solo-nál megtapasztalhattuk, egy fiatalabb karakter kiválasztása hosszadalmas lehet, főként, hogy mennyi fiatal színész szeretne, olyan sikereket elérni, mint a nagy előd!

Lehet, hogy a fiatal Han Solo sztárja, Alden Ehrenreich megfelelő lenne egy ifjú régész szerepére is?

 


Mindenesetre az Indiana Jones ötödik része 2019-re készül el és a legfrissebb információk szerint a készítők egész univerzumot képzelnek el köré, összekapcsolódó történetekkel, mint amilyenek például a Marvel-filmek esetében is megvalósult!

Bár, ezt elég nehéz elképzelnünk a ’90-es évek leghíresebb régészének kalandjai kapcsán!

Forrás: vanityfair.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók