Műsorújság
RTL Most

A Szárnyas fejvadász 2 szereplői titkokat osztottak meg a forgatásról!

Harrison Ford elárulta, milyen érzés volt számára a nagy visszatérés, míg Ryan Gosling azt is elmondta, hogyan képzeli el a tökéletes rendezőt!

A tavalyi évben Ford-ot az egyik ikonikus szerepében láthattuk újra a Star Wars: Az ébredő erő című mozi Han Solo-jaként, ám a karakterének sorsával a közönség nem igazán volt kibékülve, lássuk mit szólt ehhez a nagy öreg!

„Lassan harminc éve könyörgöm, hogy Han Solo meghaljon, persze nem azért mert nem szerettem a karakterét vagy unalmasnak találtam volna, hanem pont amiatt, mert ez az áldozat lenne az, amit megtenne a többi szereplőért, ezzel pedig ő is sokkal nagyobb súlyt kapna a történetben.”

Most pedig ismét egy régi kedvencünk Rick Deckard bőrébe bújik a Szárnyas fejvadász 2, Blade Runner 2049 című film kedvéért. Reményeink szerint a színész ezúttal nem kívánt nyugdíjazást a film főhősének!

„Mindkét esetben évtizedek teltek el az eredeti sztori megjelenése óta, márpedig senki sem kivétel az időmúlása alól, valamint úgy gondolom, csak ennyi idő elteltével válhat valami vagy valaki elég izgalmassá ahhoz, hogy ismét elővehessék.” – nyilatkozta Ford.

Ha pedig mindez nem lenne elég 2019-ben egy új Indiana Jones történetet is kapunk végre!

Azonban nemcsak Harrison Ford mesélt, hanem a Blade Runner 2049 másik sztárja, Ryan Gosling is elárulta, ha írna egy levelet a Mikulásnak, amiben a világ legjobb rendezőjének tulajdonságait vetné papírra és azt kérné karácsonyra, akkor az ünnepi fa alatt biztosan a mozi rendezőjét, Denis Villeneuvét találná!

„Talán kicsit részeg lenne a tojáslikőrtől, de tutira ő lenne ott!”- tette hozzá Gosling.

Valamint ő is elmesélte, milyen élményekkel gazdagodott a forgatásokon. Hiszen hiába a csodás Budapest, amitől maga a színész is el volt ragadtatva, a Szárnyas fejvadász folytatása nem mentes a CGI technikától sem, ami Gosling-ot egyenesen lenyűgözte:

„Hihetetlen, hogy milyen különleges és szép dolgokra képesek ezek a srácok!”

De nemcsak a számítógépes effektek nyűgözték le a Kaliforniai álom sztárját, hanem az operatőr Roger Deakins is.

„Roger egy zseni, aki nagyon visszahúzódóan és csöndesen végzi a munkáját, és akitől rengeteget lehet tanulni úgy is, ha csak nézed, amit csinál. Majd amikor megnézed, az egyik felvételét, rájössz, hogy a fele munkád már kész is van!”

Reméljük minket is annyira lenyűgöz majd a kész alkotás, ahogyan a két kedvencünket a munkálatok, de ez sajnos legkorábban csak ősszel derül majd ki!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók