Műsorújság
RTL Most

Shia LaBeouf nem volt elég őrült a Suicide Squad-hoz!

Mint tudjuk, a sztárnak sikerült kétes hírnevet szereznie az évek során. Sokan áradoznak tehetségéről, ahogyan arról is, mennyire kiszámíthatatlan színész. Nos, úgy tűnik a DC rosszfiúkhoz ez a két tulajdonsága sem volt elegendő!

David Ayer már dolgozott együtt LaBeouffel a Harag című mozin, most pedig ismét lehetőséget adott neki, azonban a többi őrült karakterhez képest a színész jelenetei túlságosan is szelídnek és visszafogottnak tűntek.

Pedig Shia LaBeouf a már említett mozi forgatásai alatt bizonyított, ugyanis az őrültnek titulált csillag, annyira átadta magát a szerepének, hogy nem mosakodott, ahhoz pedig, hogy a háborúban harcoló katona sérülései tényleg valóságosak legyenek, több helyen is megsebesítette magát, és ha ez még nem lett volna elég, az egyik fogát is kihúzta saját magának!

A rendező pedig mindezek miatt döntött úgy először, hogy LaBeouf alakítsa Rick Flag segédjét GQ-t a Suicide Squad-ban, akit végül Scott Eastwood formált meg, és aki szerintünk nem sikerült olyan jelentőségteljesre, mint ahogyan reméltük. Aztán minden megváltozott, mikor Will Smith megkapta Deadshot szerepét és megkezdődtek a próbák. LaBeouf a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán:

„Az elején teljesen más volt a helyzet, amint Will karaktere is feltűnt a színen megváltozott a forgatókönyv, így Flag és az ő karaktere közelebb kerültek egymáshoz, és az én szerepemnek is ennek az erősítése lett a célja. A készítők pedig azt mondták: te őrült vagy és jó színész, de erre a feladatra mégsem te kellesz nekünk!”

Hiába, a színész nem tudta felvenni a versenyt az olyan különös kollégákkal, mint az Oscar-díjas Jared Leto és még különösebb szokásai – mint a gusztustalan ajándékai vagy az, hogy nem szólt senkihez sem a forgatási szünetekben – és a szintén furcsa módszereket alkalmazó rendezővel, mint Ayer. Pedig LaBeouf híres arról, hogy nagyon jól bírja a strapát az olyan nehéz esetekkel, mint az említett alkotó vagy például Michael Bay, akivel három Transformers-filmen is sikerült együttműködnie.

Azonban a sztár karrierje során az is előfordult, hogy valakik az ő tetszését nem nyerték el! A színész maga is bevallotta, volt olyan rendező, akivel nem szeretett forgatni!

Fiatalkora ellenére rengeteg produkcióban vett már részt, mint például az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, melyen Steven Spielberggel dolgozott. Ez pedig valószínűleg nem mostanában fog megismétlődni, ugyanis a botrányhős színész gyakran hangoztatja őszinte és lesújtó véleményét a legendáról:

„Az álmod, hogy találkozhass Spielberggel, majd mikor megtörténik, rájössz, hogy ő sokkal kevésbé rendező, viszont annál inkább egy vállalat!”

Majd hozzátette: „Nem szeretem azokat a filmeket, amiket együtt csináltunk! Kivétel persze ez alól a Transformers első része.”

Kíváncsian várjuk, mi lesz Shia LaBeouf következő nagy durranása!

Forrás: movieweb.com, vanityfair.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók