CinemaKlub

Élőszereplős változata készül Az oroszlánkirálynak!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 29. 12:15

Sosem gondoltuk volna, hogy ez a pillanat is eljön, pedig sejthettük volna a Disney klasszikusok újragondolásának sorából, miért pont ez az ikonikus darab maradna ki? Lássuk, mire számíthatunk!

A készülő projektet Jon Favreau rendezi majd és feltehetően hasonló megoldásokat várhatunk, mint amilyen A Dzsungel könyve remake-jének esetében is tapasztalható volt. Van azonban egy jó hírünk is, ugyanis a készítők bejelentették: a filmben hallhatóak lesznek az 1994-es mese legendás dalai is, viszont azt is kijelentették nem valószínű, hogy másban hasonlítani fog az eredeti alkotáshoz.

 


Az alkotók reménykednek a sikerben, hiszen a mesék élőszereplős vagy egyéb módon újból elkészített filmjei, eddig is elnyerték a nézők tetszését, kezdve a Demóna című mozival, majd folytatva a Kenneth Branagh rendezésében készült Hamupipőkévelés a világszerte 960 millió dolláros bevételt hozó A Dzsungel könyvével.

Sajnos, ellenpélda is akad, ilyen volt az Eliott, a sárkány című film, ami a mozik pénztáraiban nem teljesített túl jól, de a kritikusok ennek ellenére is dicsérték.

Mindemelett ott vannak a még éppen készülő vagy csak tervezett mozik is, mint amilyen A Szépség és a Szörnyeteg, mellyel szemben már most hatalmasak az elvárásaink, de várat magára még a Mary Poppins feldolgozásának bemutatása, illetve úgy hírlik, elkészülhet egy élőszereplős Szörnyella eredettörténet, ahogyanA kis hableány-t is megfilmesíthetik, azAladdin-ról és a Diótörő-rőlmár nem is beszélve!

Egyébként a CGI technikával készült A Dzsungel könyve annyira bejött a Disney-nek, hogy miután Jon Favreau elkészítette Az oroszlánkirály-t, rögtön belefoghat a farkasok között felnőtt kisfiú történetének második részébe!

Az oroszlánkirály remake-jének bemutatásának időpontját még nem tűzték ki, de várhatóan 2018-ban láthatjuk majd a mozikban!

Már előre félünk, mi lesz a következő dobása a készítőknek, bár úgy tűnik, ez az elefánt, Dumbosztorija lehet, amit a pletykák szerint Tim Burton rendez majd!

Forrás: collider.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#hamupipőke#szörnyella#kenneth branagh#a szépség és a szörnyeteg#élőszereplős#disney#demóna#tim burton

Címlapról ajánljuk