Műsorújság
RTL Most

Újra a sárkányoké lesz a főszerep idén nyáron!

Lassan itt a tavasz, de a Disney már a nyári szünidőre tervez. Vasárnap került ki a Pete’s Dragon című film trailere. Lássuk, mire számíthatunk!
Bár az előzetesből nem sok derül ki, a sztorit már ismerhetjük, hisz a mesekönyvből már 1977-ben is készült  film. Az újabb feldolgozás azonban több pontban is eltér elődjétől.

A történet szerint Mr. Meacham (Robert Redford), az öreg fafaragó éveken át mesél a helyi gyerekeknek, köztük lányának Grace-nek (Bryce Dallas Howard) is, egy kisfiúról és sárkányáról, akik az erdő mélyén élnek. Az erdőőrként dolgozó lánynak, ezek a történetek mindaddig nem jelentenek semmit amíg, valósággá nem válnak. Grace ugyanis megismerkedik egy 10 éves kisfiúval Pete-el, akinek sem családja, sem pedig otthona sincs, legjobb barátja viszont egy sárkány, Elliot. A lány ki akarja deríteni az igazat a sárkányról és azt is, honnan jött Pete. Ebben segítségére lesz Natalie, aki egy 11 éves kislány és az ő édesapja, Jack is.

Kép:Tumblr
Valószínűleg sokak szívét meg fogja dobogtatni egy újabb nagy öreg, Robert Redford visszatérése. Mellette pedig nem Jessica Chastain, hanem a másik hollywoodi vörös, Bryce Dallas Howard látható, aki ezúttal nem dinók (Jurassic World), hanem sárkányok nyomába ered.  A főszereplőt Petet, Oakes Fegley játssza, akit mi szívünk szerint rögtön örökbe fogadnánk a trailer alapján és nagy esélye van arra is, hogy A szoba szereplője, Jacob Temberlay cukiság faktorát is megüsse.

Kép:Tumblr
Ha pedig a gyerekeknél tartunk, akkor mindnyájunknak eszébe juthatnak régi kedvenceink a Sárkány szív valamint a Dzsungel könyve is, aminek élőszereplős változatát szintén hamarosan mutatják be. Illetve nem kell már sokat várni a Tarzan legújabb feldolgozására sem. Aki pedig még ezután sem kap kedvet a filmhez, az gondoljon csak az elmúlt évek nagy sikerére az Így neveld a sárkányodatra.

Ahogy az előzetesből kiderül, a film várhatóan augusztusban landol a mozikban, mi pedig már nagyon várjuk!
 
 

Legnézettebb videók