Műsorújság
RTL Most

Angelina Jolie is csatlakozhat az Orient Express utasaihoz!

Kenneth Branagh fogja játszani az Agatha Christie regényén alapuló film detektívjét Hercule Poirót. A színész pedig próbálja meggyőzni a gyönyörű színésznőt, hogy szerepeljen a Gyilkosság az Orient Express újra gondolásában!

A Szárnyas fejvadász 2 Michael Green-je írta az 1934-es történet átdolgozását, melynek középpontjában egy amerikai iparmágnás rejtélyes meggyilkolása áll, melyet Poirot próbál megfejteni Isztambulból Párizsba történő vonatútja során. A járat egy borzalmas hóviharban reked, így mindenki, aki a vonaton ragad, gyanúsítottá válik.

Ha Jolie aláír a tervezett filmhez, akkor ő lesz az első, az A-listás sztárok közül, akiket a rendező (Branagh maga) ígér, hogy felvonultat alkotásában. Azt azonban, hogy kit alakíthatna az Oscar-díjas színésznő, sajnos nem hozták nyilvánosságra.

Egy biztos, a jótékonykodásairól híres Jolie nem hagy magának sok időt a pihenésre, hiszen legutóbbi filmjei A tengernél, melyet nemcsak rendezett, de szerepelt is benne férjével Brad Pitt-el még csak nemrég került bemutatásra.

 


Valamint a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers című rendezésén még az utómunkálatok folynak. A film kambodzsai szerzője/főszereplője, az emberjogi aktivista, Loung Ung, aki azt meséli el, milyen borzalmakat élt át, Khmer Rouge szabályozásai alatt.

Arról nem is beszélve, hogy Jolie a színészkedéstől már egy ideje a rendezés felé vette az irányt, most pedig még a hangját is kölcsönözte a Kung Fu Panda 3 egyik szereplőjének.

Akárhogy is kíváncsian várjuk Angelina Jolie elvállalja-e a felkérést, illetve, hogy ha igen, kiket láthatunk majd még mellette!

Forrás: empireonline.com
Képek:Tumblr.com

Legnézettebb videók