CinemaKlub

Will Smith elárulta miért lett rosszfiú!

rtl.hurtl.hu

2016. július 12. 15:14

Az Öngyilkos osztag Deadshotjaként, ismét visszatért a világmegmentő akciókhoz, pedig a színész az elmúlt években inkább a komolyabb filmek felé vette az irányt, amikben csupa jófiút alakított! Akkor mégis miért vállalta a rosszfiú szerepét a várva várt filmben? Most megtudhatod!

Persze, a legtöbb sztár szereti váltogatni a karaktereket a munkái során, hogy minél több oldalukat megmutathassák!

Smith esetében arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy bár egy bűnözőt alakít a moziban, ő is tagja lesz az osztagnak, melynek segítségét kérik, hogy megállítsák a rendbontást! Így a színész karaktere Deadshot, ezúttal valójában a jó oldalon áll!

 


Egy olyan kaliberű sztárnak, mint Will Smithgondosan meg kell válogatnia milyen filmekben vállal szerepet, de szerencsére a sztár tisztában volt vele, mivel jár, ha aláír a Suicide Squad-hoz - ráadásul ezért mondott nemet a Függetlenség napja folytatására.

„Még sosem játszottam,olyan karaktert, akinek jellemzője, hogy nem foglalkozik semmivel, így elég szabadságot adott a megformálásban, hogy nem kellett a morális háttérrel törődnöm!”

A színész azt is elmondta, hogyan készült a szerepre:

„Nem volt előttem példa ahhoz, hogy megértsem, hogy valaki teljes nyugalommal megöl egy másik embert pusztán a pénzéért! De aztán kaptam egy könyvet, amiből megtudhattam, mi játszódik le egy sorozatgyilkos fejében, így amikor elfogadtam az ajánlatot (amit a készítők negyedszerre kínáltak fel neki) jó érzés volt, hogy már egy kész elképzelésem volt Deadshotról!”

Igaz, a bajkeverő nem az erkölcsösségéről híres, de ez azt nem jelenti, hogy ne lennének érzelmei, vagy ne kerülhetne közel a nézőkhöz! Jó példa erre az a véget nem érő szeretet, amit egy igazán különleges személy iránt érez és ami miatt a mi együttérzésünket és figyelmünket is elnyerheti!

„Az ő, úgynevezett achilles sarka a kislánya! Nagyon szereti a gyermekét, de ettől függetlenül eltemeti ezeket az érzéseket, amikor embert öl, pedig a lánya azt akarja, hogy jó útra térjen, mert vissza szeretné kapni a papáját!”- nyilatkozta a színész.

Ezek szerint a Will Smith által játszott karakter egy aranyszívű gyilkos lenne?

Akárhogy is, augusztus elején a Suicide Squad című filmnek köszönhetően kiderül, megérte-e a színésznek a rosszfiú szerep!

Forrás: screenrant.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#will smith#suicide squad#rosszfiúk#képregényfilm#szuperhős

Címlapról ajánljuk