Műsorújság
RTL Most

Űrlény-láz: megérkezett a Függetlenség napja folytatása!

Most csütörtökön jött el a premierje a 20 után elkészített második résznek. Összeszedtük, mit kell tudni a filmről, mielőtt beülnétek rá, sőt, az RTL még a premierre is elnézett.

Mindenkit sokkolt a hír, hogy az egyik legismertebb „űrlények támadják meg a Földet” film két évtized után tovább dübörög, ráadásul az eredeti színészgárda nagy részét is sikerült visszacsábítaniuk a bulira.

Legalábbis majdnem mindenkit.

Az első rész főszereplője, Will Smith ugyanis nincs benne a folytatásban! Hogy miért? A színész őszintén bevallotta, amikor megkapta a felkérést, választania kellett régi szerepe és egy új projekt – a most augusztusban érkező – Suicide Squad között. És ő a nagyobb és jobb lehetőségeket kínáló DC szuperhős mozit választotta. Halkan jegyeznénk meg: szerintünk jól döntött.

 


Azonban mindenki megnyugodhat, az eredeti alkotásból még így is találkozhatunk pár ismerős arccal: Jeff Goldblum, Bill Pullman és Vivica A. Fox például újra velünk lesznek. Sőt, maga a rendező, Roland Emmerich is visszatér! Nem mellesleg, jó nagy büdzsével – 200 millió dollárral – dolgozhatott, úgyhogy nem csodálkozunk rajta, hogy elvállalta a sztori levezénylését.


Persze lesznek itt új nevek is bőven, azonban akivel tutira bevonzzák majd a fiatal tömegeket, az az Éhezők viadala-filmekből ismert Liam Hemsworth. Ő lesz most az ügyeletes hős szépfiúnk, a hölgyek pedig nem panaszkodhatnak majd.

Az RTL kamerái a legendás film premierjén is ott jártak, ahol a sztárokat faggatták az újdonsült blockbusterről:

Ti már láttátok a Függetlenség napja - Feltámadást?

Képek: InterCom
 

Legnézettebb videók