Műsorújság
RTL Most

Újabb állati részletekkel támad a Suicide Squad

Eddig is ez volt az a DC film, amit mindennél jobban vártunk. A zseniális Queennel alázenélt előzetes után, most kaptunk egy újabbat, ami tovább fokozta a lelkesedésünket.
Igen-igen, amikor kijött az első teljes trailer a rosszfiúkból összetákolt csapat sztorijához, a legtöbben fogták a fejüket: vajon csak azért pörögtünk rá ennyire, mert elvitték a prímet a Bohemian Rhapsody-val? És valójában nem is a hősök kaptak el minket ennyire, csupán a legendássá vált dal?

Nem szabad vitatni, ez egy ügyes húzás volt, de azért bennünk egyre inkább körvonalazódik a gondolat, hogy ez a DC végre tényleg arcon csap minket, és nem lesz akkora csalódás, mint amilyen a Batman Superman ellen volt (még egyszer köszi Zack Snyder…).Most frissen ki is dobtak egy újabb előzetest az Öngyilkos osztaghoz, amelyben már rögtön két klasszikus dalt is elővettek – Lesley Gore: You Don’t Own Me és Sweet: Ballroom Blitz –, és mindezt megspékelték rengeteg, eddig még nem látott jelenettel.
Eddig főleg Margot Robbie Harley Quinn-je vitte a prímet – ez most is erősen jelen van a képkockákon –, de mellette kapunk pár friss képet a Batman cameóról, Joker is új szögekből hozza ránk a frászt, és természetesen a nagy Will Smith is hangsúlyosabban hozza a megmondó, csapatfőnöki szerepet.

Az újabb szuperhős mozira már nem kell sokat várnunk, ugyanis augusztusban már trappolhatunk is megnézni!
 

Képek: Tumblr

Legnézettebb videók