KERESÉS search-close

kecske

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kecske"

Máté gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Máté gazda tanyáján!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Kiskenguru és kecskegidák születtek Miskolcon

Kiskenguru született a miskolci állatkertben. Valószínűleg még ősszel jöhetett a világra, de a gondozók csak néhány hete vették észre, ahogy kikukucskált anyja erszényéből. A legtöbb időt még most is odabent tölti, így egyelőre a nemét sem lehet tudni. Nem ő az egyetlen kis jövevény a miskolci állatkertben: 3 nap alatt 5 hófehér kiskecske is született. Az új jövevényekről készült további felvételeket megnézhetik ITT.

 

CUKI: Kis kenguru és kecskegidák a miskolci állatkertben

Kis kenguru született a miskolci állatkertben. Valószínűleg még ősszel született, de a gondozók először csak néhány hete vették észre, ahogy kikukucskált az erszényből. Nem ő az egyetlen kis jövevény a miskolci állatkertben: 3 nap alatt 5 hófehér kiskecske is született.

Baby boom a miskolci állatkertben!

Kis kenguru született a miskolci állatkertben. Valószínűleg még ősszel jöhetett a világra, de a gondozók először csak néhány hete vették észre, ahogy kikukucskált anyja erszényéből.

Láttatok már labdázó kecskét?

Ritkán látunk kecskét fitnesszezni. Az egy évvel ezelőtti Fókusz riportban jól látni, hogy a kölyök állat mindenképpen szerette volna megmászni a fittlabdát, csak még gyakorolnia kellett az egyensúlyozást. A kis kecskegida azonban nem adta fel, az óriási esések ellenére újra és újra nekiugrott a labdának. Ezzel pedig garantáltan mosolyt csalt mindenki arcára!

Kecske szoptatja az őzgidákat

Kecske neveli az őzgidákat Hortobágyon. Két kölyköt mentettek meg nemrég. Egyiküket feltehetően az anyjától szakította el valaki, aki egy út mentén árulta az állatot. Megmentője megvette és bevitte a Madárkórházba. A másik gida azután került oda, hogy majdnem halálra gázolták.

A kecskenyúzó Flórának kijárt már egy kecskefej?

A második feladat előtt a sárgákon volt a sor, hogy kiválasszák a megfelelő hátráltatást a zöld csapatnak. Zének természetesen volt egy-két jól irányzott tanácsa a versenyzőkhöz...

Eltűnt Tenya és Andi!

Tenya és Andi eltűntek a tábor területéről, és ezzel óriási riadalmat keltettek a lányok körében. Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogy előkerültek-e!

Gabo a kecskének: ˝Gyere, báttya!˝

Cicciolina és Gabo eldöntötték, hogy kicsit megsétáltatják a kecskéket. A srác elcsalogatta magával Tenyát, ám a művésznő nem bírt Andikával.

Extra videó: Andika legyőzte Tenyát!

A celebek állatidomárok lettek, és úgy tűnik, igencsak jó munkát végeztek. Nézd meg Tenya és Andi mutatványát!

Vendégek érkeztek a celebek közé!

A celebek azt hitték, hogy Győzike vagy Pákó fog vendégeskedni náluk, a valóság azonban egészen más volt. Ismerkedj meg az új táborlakókkal!

Extra videó: Íme a dzsungel új táborlakói!

Már a tegnapi adás élő bejelentkezésében láthattuk az új szereplőket, most azonban közelebbről is megismerheted őket. Peti és Rami bemutatja neked Csokoládét és Vaníliát!

Story Extra 2017-11-08


szerző:
2017.11.08. 15:45
Szürreális szülinap: kecskerámia, óriás hot-dog és házikecske lepte meg Mikikét!

Egy biztos, a mai Reggeliben igazi őrült szülinapot rendeztek Mikikének, aki csak úgy kapkodta a fejét a jobbnál jobb ajándékoktól.

KÜLÖNÖS BARÁTSÁG: Kakas mellett lábadozott a kecske

Különös barátság szövődött egy amerikai farmon. Szamoa, a kakas akkor szegődött Billy a kecske mellé, amikor az egy kutyatámadás után lábadozott. Az állatok gazdája azt mondja, Billy gyors felépülésében biztosan nagy szerepe volt tollas barátjának is.

Anikóéknak volt egy versenyfutó kecskéje

Ivett és Anikó nagyon szeretik az állatokat. Tartanak is nyuszikat otthon, de Anikónak a kedvenc háziállata nem egy tapsifüles, hanem egy olyan kecske volt, akivel rendszeresen versenyt futottak.

Újabb veszett állatok Bekecsen

Újabb veszett állatokat találtak a Borsod megyei Bekecsen. Vagyis a szigorú intézkedések ellenére sem sikerült megállítani a veszettség terjedését. Beteg rókát és kecskéket is találtak. Az állategészségügyi hatóság minden befogott állatot megvizsgál, de azt mondják, nincs ok pánikra.

Vemhes kecskét rendelt ÉNB Lali az interneten?

Sebestyén Balázs azt állítja, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője állatot rendelt az interneten. Dombi kérdéseire Lali azt is elárulta, miért volt szüksége a vemhes négylábúra...

Röf-röf helyett mek-mek, avagy Erika csúnyán átveri a muszlim férfit

Erika nagyon megörült a török kamionsofőr látogatásának, és rögtön meginvitálta őt egy ízletes ebédre, ami először disznóból készült, majd hirtelen átváltozott kecskévé!

Hoppá! VV Mici és VV Krisztián titkos üzenetet kapott a Villában

Kiderült a turpisság! A villalakók buktatták le a ValóVilág powered by Big Brother egyik vendégét, aki információval akart szolgálni a fiataloknak bent létük alatt.

Vivi kikészült: Zsoltis Sufnit akart!

Hiába élvezte mindenki a vicces feladatot, Vivien nem bírta elviselni, hogy a kecske nem az ő salátájukat választotta. Zsoltival akart a Sufniban lenni. Annyira felhúzta magát, hogy még legjobb barátja se tudta lenyugtatni.

Ricsi, a kecske döntött a Sufni sorsáról!

Eldönttetett, hogy ki alhat a Sufniban a Párbajig: Ricsi, a kecske választott! A villalakóknak salátákat kellett készítenie, és amelyiket lerabolta a kis állat, az győzőtt. Végül Miciék ugrálták körbe boldogságukban Ricsit.

Közkívánatra: Ricsi, a kecske visszatért a Villába!

A nézők tegnap úgy döntöttek, hogy Ricsi, a kecske döntse el, kié legyen a Sufni. Az esti adásból kiderül, kire voksolt a négylábú.

Beszabadult és trollkodott egy kecske a Villába

Négylábú érkezett a luxusbörtönbe. A villalakók nagyon örültek a kis állatnak, ám boldogságuk nem tartott sokáig. A fekete kecske bátran jelentkezhet a legnagyobb troll címért...

Az alkoholos kecske összekakkantotta magát Pixa bulijától

Ricsike, a kecske jól bezabált a chispből, és mielőtt Pixával együtt távozott volna a Villából, összetojta a kanapét. A buli után Krisztián és Mici kicsit összevitatkoztak, mert Krisz nem hagyta, hogy Mici azt csinálhassa, amit ő szeretne.

Ádám átvette Tomi konyhafőnök szerepét?

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Tűz a konyhában? Dávid füstjeleket adott a készülő a gerincről

A zöldeknél is nagy volt a bizonytalanság a kecskés feladat láttán, azonban hamar összekapták magukat. Ráadásul, Dávid annak örült a legjobban, hogy végre igazi csapatként tudtak együtt dolgozni.

A kecskés ételek feladták a leckét a csapatoknak?

Miután a sárgák és a zöldek is túllendültek a kezdeti tanácstalanságon, elkészítették a nehezen kitalált ételeiket, amiket a zsűri végigkóstolt.

A zöldek vitték el a kecskés pontot!

Annak ellenére, hogy nehezen születtek meg az ételek ötletei, a csapatok összekapták magukat. Azonban az egyiknek ez jobban sikerült! Ez pedig a zöld csapat volt!

A zöld csapat kecskéből készített étele

A zöldeknél is nagy volt a bizonytalanság a kecskés feladat láttán, azonban hamar összekapták magukat. Ráadásul, Dávid annak örült a legjobban, hogy végre igazi csapatként tudtak együtt dolgozni.

A sárga csapat kecskéből készített étele

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Kecskéket ölelget Ariana Grande

Ariana Grande szereti a kutyákat - erről az Instagram követői már többször is megbizonyosodhattak. Az viszont teljesen új, hogy az énekesnő azokat az állatokat is szereti, amik nem klasszikus házi kedvencek, például a kecskéket. Legutóbbi posztjaiban kecskéket ölelget és puszilgat - a jószágoknak pedig ez egyáltalán nincs ellenére.

Tigris helyett menyasszony a kecskének

Társat keresnek Timurnak, a kecskének, akinek - ahogy arról az RTL Híradó is beszámolt - viharos véget ért rendhagyó kapcsolata Amurral, a tigrissel egy szibériai vadasparkban. A kecskét tavaly novemberben eredetileg a tigris táplálékának szánták, a két állat azonban mindenki meglepetésére összebarátkozott. Miután azonban Timur összeférhetetlennek bizonyult, Amur szakított vele.

Sztárként ünnepelték a gyógyult kecskét

Sztárként ünnepelték a távol-keleti orosz szafari parkba visszavitt Timurt, a kecskét. Furcsa barátsága Amurral, a tigrissel megigézte a világot. A kecske azonban egy idő után piszkálni kezdte a tigrist, mire az úgy megrángatta, hogy egy moszkvai specialistához kellett vinni.

Márk érkezése összeugrasztotta Attilát és Gergőt

Nem csak a négylábúak, de két lábon járó gazdáik is megkergültek a Farmon, úgyhogy valószínűleg lehet valami a friss, vidéki levegőben. Mostanában olyan feszült a hangulat, hogy még az este mese sem hozott nyugodt álmot a játékosok szemére. Lássuk, mi történt legutóbb a Farmon!

Attila a szájába fejte a kecskét


szerző:
2016.04.21. 19:55
Attila a szájába fejte a kecskét

Gáborék két tákolmányt is építettek, hogy megkönnyítsék a munkát, ezzel is növelve termékeik mennyiségét. Attila úgy tűnik, minőségellenőrnek állt: mielőtt a vödörbe fejte volna kecskéjét, egyenesen a tőgyből vett mintát.

Gábort dalolásra ihlette a természet

Saját nótát improvizált, miközben a teraszról nézte Attilát és a kecskehadat. A természet csodákra képes!

Elindult a kecske-futam


szerző:
2016.04.19. 19:55
Elindult a kecske-futam

Nekiláttak az e heti feladatnak a farmerek. Attila a kis bögréjével gyorsan csapra vert egy kecskét, majd Heni, Gergő, Gábor és Brigi is beszállt a fejési műveletbe, hiszen malacperselyük egyelőre kong az ürességtől.

Váratlan vendégek szállták meg a Farmot

Szilveszter és András gazda most sem üres kézzel érkeztek a tanyára. Egy csapat kecskét hoztak, amivel sok gondjuk lesz a héten a farmereknek. Vajon meg tudják védeni a nyájat?

Karám-para és kecske-vita


szerző:
2016.04.18. 19:55
Karám-para és kecske-vita

Súlyos büntetés jár azért, ha nem vigyáznak megfelelően a kecskékre és gidáikra. Ezért minél hamarabb meg kell oldaniuk a karám kérdést, de sajnos nemcsak az állatok szabadultak el, hanem az indulatok is.

Barni költözött Sanya fitnesztermébe

Hiába kérte Vivi levelében, Szilveszter gazda átrendezte a pajtát. Eddig Sanya birodalma volt, most viszont Barni és Babóca költözött be a helyiségbe, ugyanis korábbi otthonukat egy termetes négylábúnak engedték át.

Kiürült a kamra, a farmerek éheznek


szerző:
2016.03.28. 19:55
Kiürült a kamra, a farmerek éheznek

Heni és Attila felmérték a kamra helyzetét, és kiderült, hogy szinte semmi sem maradt benne. Ezek után jött a taktikázás: kecskét vagy inkább csirkét vágjanak?

Szilveszter gazda: „Tönkre lett téve a kecske!”

Visszatért a Farmra Szilveszter gazda, de nem nagyon örült annak, amit talált. A kecske nagyon rossz állapotban volt a felelőtlen állattartásnak köszönhetően. Vagy talán valaki szándékosan akarta így?

A farmereknek a kecskecsalogatásnál csak az emberi kapcsolatok mennek nehezebben

Ma egyszerre két fordulat miatt is rághatták a körmüket a Farmerek: gazdára talált a piros kendő, ráadásul egy újabb ellenfél érkezett a tanyára a játékot feladó Tina helyére. Az állatgondozással is meggyűlik a bajuk, miközben Dani és Laura között egyre jobban összekuszálódnak a gyengéd szálak. Akadnak a házban azonban olyanok, akik szerint Dani szándékai nem egészen tisztességesek...

A srácok kihasználták a naív Vivit


szerző:
2016.03.24. 19:49
A srácok kihasználták a naív Vivit

Márk egyből rástartolt az új lányra, ám az első adandó alkalommal kihasználta Attilával együtt. Vivit egyébként rendkívül készséges volt a fiúkkal.

Rabságba kerül Kongó és Gergő?


szerző:
2016.03.24. 19:40
Rabságba kerül Kongó és Gergő?

Felelőtlenül magára hagyták a kiengedett kecskét, aki a kerítésen át távozott. A versenyzők nem hagyhatják el a Farm területét, ezért más módszert kellett kitalálniuk az állat visszaszerzésére. Az akció után Attila kijelentette, Kongót és gazdáját fogja kikötni a négylábú szökevény helyett.

Kongót száműzni akarják a Farmról!

Gergő hűséges társa is birtokba vette a Farmot, ám arra biztosan nem számított, hogy rajta kívül más állatok is lesznek majd a környéken. Először Szilveszter gazda ajándékaitól ijedt meg, viszont a kecskével már sokkal bátrabb volt. Sajnos azonban nem mindenki örül Kongó jelenlétének: Attila szeretné minél hamarabb kiszavazni a házból.

Ha még nem jógáztál kecskével, valójában nem is jógáztál

Ha te is jógázol, akkor valószínűleg ismerősen cseng Rachel Brathen neve, aki gyakorlatilag a jóga nagykövetévé vállt. Rachel karácsonyra egy kecskét kapott ajándékba párjától, aki azóta az elsőszámú edzőpartnere lett a csinos lánynak. Mutatjuk hogyan!

Bajba jutott járókelőnek hittek egy sikoltozó kecskét!

Az angol rendőrség  légi ellenőrzése a hétvége folyamán kivonult egy  vészhívásra. A bejelentés szerint az autópálya mellett valaki segítségért kiabált. A bajba jutott, kiabáló járókelő egy kecske volt.

Unatkozik? Jelentkezzen kecskesimogatónak!

Megvan minden idők álláshirdetése: egy kecskefarm önkéntest keres, aki egész nap simogatná a kiskecskéket!

Eledelnek szánták, a tigris legjobb barátja lett a kecskéből

Egy orosz állatkertben egy élő kecskét eresztettek a szibériai tigris ketrecébe, az állat azonban érthetetlen módon megkedveltette magát a ragadozóval, aki így megkímélte az életét. Ha ma csak egy állati barátságkötést néz meg, ez legyen az!

Napi cuki: a vadóc kiskecske esete a hős disznóval

Nincs is jobb, mint egy nagy, puha és meleg kanapén önfeledten ugrálni- gondolhatta ez a kiskecske, amikor meglátta ezt a jól megtermett disznót az udvar közepén feküdni. Több se kellett neki, felmászott az óriási állat hátára, és mindent beleadva elkezdett rajta ugrándozni.

CUKISÁG: Látott már elefántot festeni? De denevért és kecskét még biztos nem!

Nem csak függeszkedik ketrecében a denevér, hanem alkotáshoz készülődik. Az oaklandi állatkert gondozói ugyanis érdekes, és egyúttal hasznos elfoglaltságot találtak ki az állatoknak. A denevérek például úgy csemegézhetnek, hogy közben ecseteket mozgatnak. A kecskék, papagájok, majmok is kiveszik a részüket a festegetésből. Van, amelyik ecsettel, más festékes lábbal, manccsal hagy nyomot maga után. Az állatkert egyik zsiráfja, a gondozóik szerint, alig várja, hogy pingálhasson.

Velünk történt


szerző:
2015.02.23. 11:24
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
 

Hét gidája született a budakeszi kecskének

Egyetlen hétvége alatt kilenc kicsinye született a Budakeszi Vadaspark kecskéinek. Amikor stábunk elindult meglátogatni a kicsiket, még csak hét gidatestvér volt, mire odaértünk, kilencen lettek. Minden kicsinek ugyanaz a bak az apja, és még két gida születése várható a napokban.

VIGYÁZAT: Nagyon cuki!


szerző:
2015.02.22. 16:29
VIGYÁZAT: Nagyon cuki!

A kisgidák születésük után egy órával már lábra állnak, bár lépéseik bizonytalanok. Egy naposan pedig már akár ugrálnak is, és mindenhova követik az anyjukat.

A Holdújévet ünneplik


szerző:
2015.02.19. 18:50
A Holdújévet ünneplik

Megkezdődtek az újévi ünnepségek Ázsiában. Kínában a Bárány évét, Ázsia több más országában a Kecske évét köszöntötték. A holdújév a világ legnagyobb népvándorlásával jár. A 15 napos ünnep idején csak Kínában 3 milliárd ember ül repülőre, vonatra, vagy utazik autóval családjához.

Kecskehúsra jár Putyin tigrise


szerző:
2014.11.27. 18:50
Kecskehúsra jár Putyin tigrise

Sorra gyilkolja egy kínai gazda jószágait Vlagyimir Putyin egyik tigrise. A nagymacskát még májusban engedte szabadon az orosz elnök. Usztyin azóta átment Kínába, ahol rájár a kecskékre. Eddig 18 állatot ölt meg.


 

Lilu kecskék, lovak és disznók között hangolódott a műsorra

A magányos, vidéki gazdák közül most jónéhányan változtathatnak életükön. Az RTL Klubon hamarosan induló műsor címe: Házasodna a gazda!, aminek a kedvéért Lilu is gumicsizmát húzott.

Kabalakecske, mint politikai üzenet

A Svájci Néppárt kabalaállatát elkötötték és azt pingálták rá: „szélsőséges bűnözők”.

Izomnövelőt csócsált a doppingoló kecske

Doppingolással vádolnak egy kecskét Amerikában. Theodore kategóriagyőztes lett az idei colorádói állami vásáron.

Kecskék az „előtűzoltók” Dél-Európában

Kecskékkel akarják megakadályozni az erdőtüzek kialakulását Portugália és a szomszédos Spanyolország hatóságai.

Haszonállatokkal segítik az éhes gyerekeket

Kecskét, csibét, kacsát és tyúkokat osztott szerdán Battonyán a „Minden gyerek lakjon jól” alapítvány.

Elloptak egy egész nyájat Izsákról

Több mint 50 kecskét loptak el Izsák határában egy tanyáról.

Az egész város jóllakhat a rekorder sajtból

A világ legnagyobb kecskesajtját készítették el görögországi Chalkidiki-félszigeten- ezt állítja a család, amely az 1 tonnás eledelt produkálta.

Ölt a havasi kecske


szerző:
2010.10.18. 07:30
Ölt a havasi kecske

Havasi kecske ölt meg egy 63 éves amerikai férfit egy nemzeti parkban.

Kecskefejjel gyaláztak sírt


szerző:
2010.09.22. 14:34
Megúszták baklövésüket a kecskegidák

Egy vasúti híd párkányára mászott fel két fiatal kecske Montanában, ám lejönni már nem tudtak.

Orbán Viktor kecskét kap


szerző:
2010.08.11. 15:13
Orbán Viktor kecskét kap

Több, mint háromszáz szikszói árvízkárosult család aláírásával ellátott petíciót szeretnének átadni.

Négyes ikerkecskék Újkígyóson


szerző:
2010.04.04. 12:23
Négyes ikerkecskék Újkígyóson

A kecskéknél ritkaságnak számít a négyes ellés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való