Bulvár

A kártyából jósló látnokkecskének van egy rossz híre Vilmos és Harry herceg számára

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 17:02

Megjósolta, mi lesz a testvérekkel. 

Egy „kísértetiesen pontosan jósló” látnok kecskének, Billynek rossz hírei vannak a királyi család számára – írja a DailyStar.

Billy, a kecske tarotkártyák segítségével jósol az embereknek, nemrég az Egyesült Királyságban lépett fel, ahol elmondta véleményét a királyi család jövőjéről.

A kecskemédium tulajdonosa, Sue Zacharias állatidomár azt mesélte a lapnak, hogy a nagyanyjának is volt „ilyen adottsága”, ő az 1940-es években a háborús feleségek számára olvasott teafüvekből, mielőtt továbbadta volna a jövendőmondás örökségét. 

Zacharias a shetlandi póni méretű Billyt egy barátjától kapta, miután a jósláshoz szintén értő előző kecskéje elpusztult. 

A nő elmondta, hogy úgy veszi rá a kecskét a jóslásra, hogy a vendégeket mellé ülteti, majd Billy a szájával kiválaszt egy tarot kártyát. 

III. Károly király koronázása előtt Billyt megkérték, hogy jósoljon a király jövőjével kapcsolatban, és arról is, hogy kapcsolatba lépnek-e velünk a földönkívüliek valaha. 

Billynek beletelt néhány percbe, amíg megjósolta, hogy

Harry és Vilmos herceg között nem lesz békekötés és boldog újraegyesülés,

de a kecske azt is megjövendölte, hogy Harry és Meghan nem fognak elválni, hanem házasok maradnak a jövőben. 

Zacharias szerint a hagyományos tarot paklik tartalmazhatnak sötét témákat, köztük a Halál kártyát, az Ördögöt és az Akasztott embert, ám mivel ő többek között gyerekeknek is végez felolvasásokat, állatos illusztrációjú kártyákat használ.

„Miután az illető egy ideig simogatta a kecskét, ráteszi a kezét a kártyapaklira, és kiválasztja, melyiket érzi helyesnek – vagy Billy választja ki helyettük. Az emberek megnyugszanak, amikor megsimogatják Billyt, olyan, mint egy megvilágosodás. Mély állapotba kerülnek” – magyarázta az állatidomár. 

Ami az idegeneket illeti, Billy szerint nem elképzelhető, hogy egyszer csak jelentkeznek nálunk.

Nyitókép: slowmotiongli / Getty Images

#Bulvár#Billy#kecske#látnok#királyi család#harry herceg#vilmos herceg#jóslás#tarot kártya

Címlapról ajánljuk