KERESÉS search-close

gyermekek

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyermekek"

Megható lépésre szánta rá magát a Coldplay énekese!

Chris Martin és Gwyneth Paltrow négy évvel ezelőtt mondtak egymásnak szomorú búcsút, de most mégis meglepő lépésre szánták el magukat.

Fontos! Hogyan védjünk gyermekeinket a nagy hőségben?

A gyerekek imádják a strandot, főleg ebben a hőségben. Ám a felhőtlen szórakozás könnyen sírással végződhet, hiszen a pici gyermekekre számtalan veszélyforrás leselkedhet a vízparton. A Fókusz riportere egy évvel ezelőtt sztáranyukákat és szakértőket kérdezett a nap elleni védelemről!

Sebestyén Balázs beköltözött az SOS Gyermekfaluba

Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal, hogy képes lenne-e nyolc gyereket nevelni, hanem meg is tapasztalta, ugyanis egy évvel ezelőtt a műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. Balázs igazán profin és érzékenyen helyt állt.

Ott voltunk Erős Antónia gyermekeinek fotózásán

Erős Antónia és férje 8 év után megmutatták lassan 9 éves gyermekeiket. A Story Magazin készített róluk lélegzetelállítóan aranyos képeket, a fotózásba pedig mi is bepillanthattunk.

Bódi Sylvinek egy sorsdöntő találkozásban volt része!

A gyönyörű modell ismét a habokat szeli, miközben egy találkozás mindent megváltoztatott az eddigi életében...

Megrendítő vallomás: Évekig küzdött Pataki Zita, hogy gyermeke lehessen

Érzelmi hullámvasút, a világgá kiáltandó boldogságtól a csendes letargiáig talán ez jellemzi legpontosabban a lombikbébi program lelki oldalát. Pataki Zita kolléganőnk és férje valahogy így érezhette magát az elmúlt években.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Már 20 éve nincs köztünk Diana hercegnő

Vilmos herceg 15, Harry herceg pedig 13 éves volt, amikor édesanyjukat elvesztették. A két kamasz fiú végig fegyelmezetten gyászolt: csak sejteni lehetett min mehettek keresztül akkor és évekkel később. Diana hercegnő, vagy ahogy sokan nevezték a szívek hercegnője húsz évvel ezelőtt, ezen a napon 1997. augusztus 31-én halt meg.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Oltóanyaghiányra panaszkodnak a kismamák

Továbbra is oltóanyaghiányra panaszkodnak a kismamák, akik az 5 legsúlyosabb betegség elleni, kötelező csecsemőkori védőoltást keresik a háziorvosoknál. A gyártó szerint ők folyamatosan szállítanak az állami raktárakba. Egy háziorvos azt írta Híradónknak, délután levelet kaptak a járási tisztiorvostól, amelyben azt közölték velük, augusztus elsején egyszerre szállítják ki nekik a júliusi, augusztusi és szeptemberi adagot.

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55
DOBÓ ÁGI: Konkrét elképzelése volt a baba etetéséről - másképp alakult

Dobó Ági két kisfiú édesanyja. Nataniel lassan 8 hónapos lesz, és még mindig anyatejet kap. Ági sokat tanult a kezdeti nehézségekből, Benedikt szoptatása ugyanis rossz élményként maradt meg benne.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Dévényi Tibi bácsi ma is emlékszik, milyen volt először színpadra állni

Szinte nincs olyan ember kishazánkban, akinek ha elhangzik Dévényi Tibi bácsi neve, ne a pöttyös labda, és a retró slágerek jutnának eszébe. Az ország legnépszerűbb lemezlovasa közel ötven éve szórakoztatja rendületlenül a hazai közönséget, de lendülete, és a zene iránti szeretete töretlen. Bár rengeteg idő eltelt első fellépése óta, még ma is tisztán emlékszik arra, hogy milyen érzés volt először a színpadra állni.

Mi a titkuk a dögös sztármamiknak?

Anyukaként is vonzó nőnek maradni… ez bizony nem is olyan egyszerű feladat. A család, a háztartás és a munka rengeteg időt és energiát igényel. De, hogyan lehet mindemellett nőként is kiteljesedni? Utánajártunk, mi a titkuk a dögös sztármamiknak.

Cumi vagy ujj? Meddig engedhetjük a nyugtató cuppogást?

Cumizás vagy ujjszopás? Ártalmas, vagy jó nyugtatási módszer? Örök dilemma ez minden frissen avatott anyukáknál. Pedig az ujjszopás természetes reakció, amely sokaknál már magzati korban kialakul. A szopóreflex kialakulása pedig elengedhetetlen feltétele az életben maradásnak.

Szavazzatok! Szerintetek igaza van Rudinak?

Mostanában nagy a fennforgás Alízéknál, emiatt pedig egyre nagyobb konfliktusba keverednek Rudival, aki a gyermekeit is beköltöztette a közös lakásba.

Stohl András: „Jobb lett volna, ha kislány lesz”

A színésszel nem sűrűn készül olyan riport, melyben a családjáról, sőt a gyermekeiről mesélne. Három évvel ezelőtt azonban kivételt tett a Fókusz nézőivel, bevezetett minket az apai érzések varázslatos világába, és kiderült, mit szólt, hogy kisfia született.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Fiatalon kellett megküzdenie gyerekéért

Schell Judit három gyerek édesanyja, a legidősebbért viszont nagyon hosszú harcot kellett folytatnia. Még egyetemistaként esett teherbe Lackóval, de mindenki támogatta döntésében az akkor 21 éves színésznőt. Hamarosan mégis komoly nehézségekkel kellett szembenéznie: házassága tönkrement, végül 1998-ban beadta a válópert és elkezdődött a küzdelem a kisfiú láthatásáért.

Házon kívül 2016-10-12


szerző:
2016.10.12. 23:50
Gáspár Laci megmutatta harmadik gyermekét

Gáspár Laci harmadik gyereke 2 hónapja született meg, a kicsi Noelről azonban eddig nem sok képet lehetett látni. Mostanáig várt az X-Faktor mentora: Facebookjára tett fel egy fényképet, amin a karjaiban tartja a kis csöppséget, aki mélyen aludt a fotózás közben."Kellemes estét kívánunk nektek Noellel" - írta az énekes a posztjában.

 

Három gyerekével rekedt Szíriában a magyar nő

Szíriában rekedt egy magyar asszony a gyerekeivel - tudta meg a Blikk. Férjét börtönbe zárták, a nő pedig egyedül maradt három lányával a háborús országban. A városukban áramkimaradások vannak, és nincs elég élelem. A nő menekülne, de legkisebb, 12 éves lányának nincs magyar útlevele. A Külügyminisztérium segítene, de ehhez el kellene hagyniuk Szíriát.

Gyerekboldogságmérő – gazdagok és szegények

Három évvel ezelőtt riporterünk a világ különböző pontjait járta körbe, egy fontos kérdésre keresve a választ. Vajon mitől boldog egy gyerek? Boldogabb-e az a gyerkőc, akinek megvan mindene? Érdekes eredmény született.

Wolf Kati gyermeknapon is jótékonykodik

Gyereknap alkalmából különleges élményben lehet része azoknak, akik ellátogatnak Apropoliszba. A világ első Playmobil játszóvárosát Wolf Kati is felfedezte, aki nem csak saját gyermekeire gondolt, hanem a nehéz sorsú kicsikre is.

Szőregen kilenc gyermeket vettek el a szülőktől

Békés a szőregi tanyavilág, de korábban még veszekedés zengte be a környéket. Itt élt az a család, ahol kilenc gyermek szörnyű körülmények között nevelkedett. A szomszédok szerint a szülők ittak, verték a gyerekeket, az anya többször is öngyilkos akart lenni.

Mi lesz a gyermekekkel?


szerző:
2016.01.02. 20:00
Mi lesz a gyermekekkel?

A háborúk főleg a gyermekekre van a legdrámaibb hatással. Becslések szerint legalább 30 millió olyan gyerek él a világon, akik kénytelen voltak elmenekülni a hazájukból fegyveres konfliktusok miatt.

Polgár Juditnak ma is a sakk tölti ki az életét

Minden idők legjobb női sakkozója, Polgár Judit tavaly jelentette be, hogy visszavonul a versenyzéstől, de az ideje nagy részét ma is a sakknak szenteli. Annak azért nagyon örül, hogy sokkal több időt tölthet a gyerekeivel, a 11 éves Olivérrel és a 9 éves Hannával.

Napi Doktor: nem beszélünk róla, mert kínos- az aranyér

Az aranyér egy meglehetősen sokakat érintő probléma, hiszen 50 éves korára, minden 2. embert érint a betegség. Leginkább a férfiakat és a várandós nőket érinti, de akár gyerekkorban is kialakulhat. Hogy mennyire alkati kérdés és mennyire előzhető meg a kialakulás, illetve hogyan kezelhető a probléma, arról szakértőnket, Dr. Csatári Évát kérdeztük.  

Több ezer fiatalkorú menekült – Ki felel értük?

Gyerekmenekülők. Legtöbbször szüleik egyetlen reményeként indulnak útnak azok a tizenévesek, akik kísérő nélküli menedékkérőként kerülnek a magyar gyerekvédelmi rendszerbe. Idén több mint 8 ezren érkeztek, de csak 50-en maradtak itt. Hova tűnnek el ezek a fiatalok, és ki felel értük? Dolga a kormánynak, hogy marasztalja őket?

Nemzeti Minimum: egy kezdeményezés az éhező magyar gyerekekért

174 darab, 10 film díszlettervezője, volt, rendezett előadást, írt színdarabot. Horgas Péter most egy jó ügyet egyenget, politikai törésvonalak között lavíroz és jó úton jár ahhoz, hogy szociális, költségvetési, élelmezési szakemberek nézetkülönbségeit elegyengetve egyszer és mindenkorra garantálja, hogy ne éhezzen többé gyerek Magyarországon.

Bosszúból végzett gyermekeivel a családirtó?

Felakasztotta két kisgyerekét, majd magával is végzett a felbőszült apa, miután gyermekei anyjával végleg megromlott a kapcsolata. A holttesteket a helybéliek szerint, a gyerekek édesanyja fedezte fel, amikor szombat délelőtt haza akarta vinni a lurkókat a láthatásról. Mi visz rá egy szülőt, hogy ilyen borzalmas tettet vigyen véghez? Az esetről Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológust kérdeztük.

Fogyókúrázó gyerekek: mit tehet a szülő?

Mit lehet mondani egy elszánt, önértékelési zavarokkal küzdő gyereknek? Dr. Süli Ágota pszichiáterrel kerestük a választ.

Volt, aki a karácsonyfától is sírva fakadt

A gyerekek fejlődésére is veszélyes, ha hátrányos helyzetben nőnek fel a fejlesztő pedagógusok szerint. Felhőtlen gyermekkor címmel indít egy hónapon át tartó adománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet. Arra gyűjtenek, hogy a hozzájuk kerülő gyerekeknek minél több felzárkóztató foglalkozást, tábort és közös eseményt, ünnepet szervezzenek.

Roma örökbefogadás: hatványozott előítéletek

Judit és Ágnes tudatosan fogadtak örökbe roma származású gyerekeket. Nincsenek egyedül ezzel, de nincs túl sok hozzájuk hasonló szülő se. A legtöbben ugyanis, bár erre hivatalosan nincs is lehetőség, nem kérnek a cigánygyerekekből.

Megválasztották Magyarország legszebb gyermekeit

Gyermekszépségversenyen jártunk, de az előkészületek és az izgalom ugyanolyan, mintha felnőtt versenyen lennénk. A szépségversenyen nem csak kislányok, de kisfiúk is indulhatnak, igaz, nem egymás ellen versenyeznek, hanem saját kategóriájukban.

Fókusz 13-08-08


szerző:
2013.08.08. 20:50
Fókusz 13-08-08

Fókusz: A vallomás - Szellő István gyászol és kizárólag gyermekei érdekeit nézi. Elmondja, min mentek keresztül. Csodás gyógyulás - Autóbalesete után 45 napig volt kómában. De Fruzsi felépült, már a kezét is megkérték. Mindenki szigete - Ahol együtt bulizik tinédzser és nyugdíjas. Keressük a legidősebb fesztiválarcot!

Az apa, aki beletanult az anyaságba

Zsolt felesége a kórházban halt meg, a magzatot épp csak meg tudták menteni az orvosok. Márciusban már jártunk náluk, most visszatértünk, hogy megnézzük, hogyan boldogul az apa az életével, anya nélkül.

Oktatási Centrum épül daganatos gyermekeknek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program idén a bakonybéli Oktatási Centrum felépítését támogatja.

Később döntenek Jackson gyerekeiről

A popsztár édesanyja és volt felesége is a bírósági meghallgatás elhalasztását kérte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való