Baleset-bűnügy

„Isten ott volt és csodát tett” – a saját testével védhette gyerekeit Anett, így élhették túl a brutális autóbalesetet

rtl.hurtl.hu

2023. július 30. 19:51

Anett a két gyermekével és párjával utazott az autóban, amikor az a szakadékba zuhant.

Horrorbaleset történt tegnap Borsosnádasd környékén, amikor egy autó lesodródott az útról, majd a szalagkorlátot átszakítva egy szakadékba zuhant. Az esetet azonban csodával határos módon mindenki túlélte: az autóban utazó két kisgyerek valószínűleg azért, mert édesanyjuk a testével védte őket.

A család egyik ismerőse most azt nyilatkozta a Borsnak: „Anett imádja a gyerekeit, így biztosak vagyunk benne, hogy az utolsó percig védelmezte őket. Azt gyanítjuk, a testével védhette a gyerekeket a balesete közben”. A nőt jelenleg is kórházban ápolják, mivel kiugrott a combcsontja.

A nő édesapja pedig arról beszélt: „Isten ott volt és csodát tett, mert a kislánynak es a fiúnak sincs, hál' Istennek, egy kis karcoláson kívül semmi baja”. Azt is hozzátette, hogy veje vezette a kocsit, ám nem az ő hibájából történt szerinte a baleset, hanem megcsúszhattak a vizes úton, és a fék is meghibásodhatott.

Korábban az RTL Híradó arról tudósított, hogy szombaton öt gyerek sérült meg autóbalesetekben mindössze egy fél nap alatt.

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#karambol#szakadék#zuhanás#anya#gyermekek#borsodnádasd

Címlapról ajánljuk