Baleset-bűnügy

Frontális karambol történt a 31-es számú főúton, ketten meghaltak

rtl.hurtl.hu

2022. május 15. 19:10

A vasárnap délután történt balesetben további két ember súlyosan megsérült.

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap délután, negyed háromkor a 31-es számú főúton, Heves és Jászapáti között, közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették, további két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A balesetről annyit lehet egyelőre tudni, hogy két autó ütközött frontálisan. A főút Heves és Jászapáti közötti szakasza szinte teljesen nyílt, egyenes. A rendőrség által kiadott fotón annyi látszik, hogy a jobb oldali, aranyszínű, kétajtós, légzsák nélküli sportautó (egy kb 1986-os évjáratú Toyota Celica) szinte belepréselődött a másik autóba (egy 2007 körüli ötajtós Suzuki Grand Vitara SUV). A Toyotában ülőt a tűzoltók csak úgy tudták kiemelni, hogy szétvágták a karosszériát. 

Az Agria TV úgy tudja, hogy a Suzuki Vitara eddig tisztázatlan körülmények között folyamatosan áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből szabályosan közlekedő Toyotával. A Toyota sofőrje és a Suzuki utasa azonnal meghalt.

A helyszíni szemle idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az útszakaszt. A rendőrök délután fél hatra befejezték a helyszínelést, és a műszaki mentés is véget ért. A forgalom újraindult az érintett útszakaszon.

Nyitókép: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

#Baleset-bűnügy#karambol#frontális ütközés#heves#jászapáti#31-es főút

Címlapról ajánljuk