Külföld

Holtan találtak egy ötéves, fogyatékossággal élő ikerpárt, az anyjuk leugrott egy hídról

rtl.hurtl.hu

2023. október 21. 18:23

A nő nem sokkal a tragédia előtt megpróbálta felhívni az édesanyját, de végül nem hívta vissza, mert azt hitte, a gyerekek szórakoznak a telefonnal.

Holtan találták az ágyukban az ötéves ikerpárt, a gyerekek édesanyja korábban öngyilkosságot követett el, leugrott egy hídról, írja a New York Post.

A Floridában található Seminole megyei seriff hivatala péntek reggel 8 óra 45 perckor kapott bejelentést egy nőről, aki az egyik gyorsforgalmi hídról vetette le magát. A nő meghalt, a hatóságok helyi halászok segítségével emelték ki a testét a vízből.

A seriff hivatala szerint a 31 éves nőt Catorreia Huttónak hívják, a helyszínen életét vesztette. A rendőrök átkutatták a nő lakását, ekkor találták meg az ötéves ikerpárt. A fogyatékossággal élő gyerekek életjeleit rögtön ellenőrízték, de már nem éltek. Az ikrek szobájában egy lőfegyvert találtak, de a gyerekeken sebek vagy bántalmazás nyomai nem voltak.

A nő egy munkaközvetítő cégnél dolgozott, büntetlen előéletű volt, most azt vizsgálják, hogy miért vetett véget az életnek.  A rendőrség közölte, hogy az ikrek utoljára október 13-án voltak iskolában.

Hutto csütörtök este megpróbálta felvenni a kapcsolatot az édesanyjával, aki Perryben él, de a nő nem tudta felvenni neki a telefont, mert Orlandóban volt orvosi beavatkozáson. A nő anyja elmondta, hogy azért nem hívta vissza a lányát, mert azt hitte, csak a gyerekek szórakoztak a telefonnal. A hatóságok szerint a gyerekek apja Dél-Floridában él. Az ikrek halálának pontos okát igazságügyi orvosszakértő vizsgálja.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Külföld#öngyilkosság#híd#florida#gyermekek#ikerpár

Címlapról ajánljuk