Celebklub

Bódi Sylvinek egy sorsdöntő találkozásban volt része!

rtl.hurtl.hu

2017. október 6. 16:04

A gyönyörű modell ismét a habokat szeli, miközben egy találkozás mindent megváltoztatott az eddigi életében...

Sylvi most éppen a mentawai-szigeteken szörfözik, ahol úgy érzi magát, mint a paradicsomban. A hullámlovaglás mellett az ex-szépségkirálynő a helyi nevezetességekre is szokott figyelni, és ha ideje engedi, bejárja az adott környezetet. Mint sokszor, most is így tett, és meglátogatott egy helyi kis falut, ahol sorsdöntő élményben volt része:

„Meglátogattunk egy helyi kis falut. Nagyon különleges és megható élmény volt. A gyerekek a kikötőnél szégyenlős mosolyogva fogadtak minket és kisérték végig az utunkat. Semmi ajándékot nem hoztunk magunkkal, hiszen nem is így készültünk. Mégis nagyon örültek nekünk! Kis szakadt és koszos ruháikban szaladgáltak körülöttünk, néhányan szemeteszsákokból készített papírsárkányt eregettek, a nagyobbak pedig röplabdáztak…”

 

 

„Látván, hogy milyen puritán körülmények közt élnek szinte szégyellem magam azért, hogy néha panaszkodom, hogy gyenge az internet, nincs melegvíz stb. Néha úgy bele tudunk kényelmesedni az életbe és mindent természetesnek, magától értetődőnek veszünk... Pedig nem szabadna. Hálásnak kell lenni mindazért, amink van, értékelni, s megbecsülni ezeket és nem azon nyekeregni, hogy mi nincs, és mi minden kellene még.”

 

 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#találkozás#szegénység#RTL Klub#rtl#gyermekek#bódi sylvi

Címlapról ajánljuk