Fókusz

Megválasztották Magyarország legszebb gyermekeit

rtl.hurtl.hu

2014. július 1. 17:00

Gyermekszépségversenyen jártunk, de az előkészületek és az izgalom ugyanolyan, mintha felnőtt versenyen lennénk. A szépségversenyen nem csak kislányok, de kisfiúk is indulhatnak, igaz, nem egymás ellen versenyeznek, hanem saját kategóriájukban.

Bartolovics Ildikó gyermekszépségversenyek hazai nagykövete. Azt mondta, a versenyeken indulóknak körülbelül a harmada marad a modellkedés, a szépségipar közelében. Megismertük Patrikot, vagyis Little Mr. Planetet. A bolygó legszebb kisfiújának címét hordozni messze nem olyan megterhelő, mint gondolnánk. Szüleinek komoly tervei vannak vele. Angelika pedig a Little Miss Planet világdöntőjén nyert.

A gyermekszépségversenyek mindig is megosztották az embereket, sokaknak vannak ellenérzéseik, és sokan betiltanák. És van, ahol be is tiltották, Franciaországban például 16 éven aluliak nem vehetnek részt ilyen versenyeken. És a gyerekszépségversenyek hazájának számító Egyesült Államokban sem mindenhol engedélyezett. Nálunk nincs semmiféle tiltás. Győztes pedig csak egy lesz, kérdés, a többi gyermek milyen élményekkel távozik egy-egy versenyről. De ez már a szüleik felelőssége.


#Fókusz#rtl#szépségverseny#modellkedés#gyermekek

Címlapról ajánljuk