CinemaKlub

Íme, az első fotók az élőszereplős A Szépség és a Szörnyeteg-moziból!

rtl.hurtl.hu

2016. november 3. 14:47

Már régóta furdal bennünket a kíváncsiság, hogyan is festhet Emma Watson Belle-ként, valamint, hogy hogyan is kell elképzelnünk a mese többi szereplőjét! Most megmutatjuk!

A Disney újabb nagy dobását a jövő évre várhatjuk, de az első teaser és a szereposztás sem hagyott már hidegen senkit.

 


Nem csoda, hiszen olyan színészek lesznek láthatók, illetve hallhatók az alkotásban, mintEmma Watson Belle-ként és Dan Stevens a Szörnyetegként.

Valamint az elvarázsolt kastély lakóit is megismerhetjük: Emma Thompson-t Mrs. Potts-ként, Ewan McGregor-tLumiere-ként, és Ian McKellen-t pedigCogworth-ként.

 


Azonban ne feledkezzünk meg az ellenlábasról sem,Gaston-ról, akit Luke Evans alakít majd!

A promóképek kapcsán pedig az is kiderült, hogy a Harry Potter-filmek sztárja nagy rajongója volt a mesének, így nem csoda, hogy a szerepe kedvéért nagy örömmel vetette bele magát a klasszikus újranézésének:

„Nem tudom elmondani, hogy hányszor láttam gyerekként, kívülről fújtam a szövegét és a dalokat is!”

Emellett a színésznő azt is elárulta, hogy lesz némi változás a könyvimádó lány történetében: Ugyanis a mese szerint Belle a feltaláló apjáról gondoskodik, valamint szabadidejében olvas, de a készítők és Watson is úgy gondolták nem merülhet ki ebben a lány feladatköre, így hát kreáltak neki egy másik elfoglaltságot:

 


Belle-ből, feltalálót csináltak, abból kiindulva, hogy készít egy mosógépet, aminek hála annyi időt spórol a házimunkából, hogy több ideje marad olvasni!

De nemcsak a színésznő árult el titkokat a várva várt moziról, hanem Ian McKellen is akiről, mint kiderült, nem fog énekelni a zenés filmben:

„Hiába dúdolgattam mindig a saját kis dalocskámat, amit költöttem, még sem énekelhettem el!”

 

A még rengeteg meglepetést tartogató A Szépség és a Szörnyeteg című alkotást 2017 tavaszán láthatjuk a mozikban!

Forrás: movieweb.com, vanityfair.com
Képek: Entertainment Weekly Instagram

#CinemaKlub#emma watson#ian mckellen#dan stevens#emma thompson#ewan mcgregor#luke evans#a szépség és a szörnyeteg#disney

Címlapról ajánljuk