CinemaKlub

Egy Han Solo film sosem lehet elég!

rtl.hurtl.hu

2016. július 26. 16:09

Épphogy felocsúdtunk a hírből, hogy Alden Ehrenreich alakítja majd az ifjú űrcsempészt, máris olyan tervek terjengnek az éterben, hogy a Lucasfilm azonnal több részesre tervezi a spin-off sztorikat.


A karakter, akit az eredeti Star Wars trilógiában, valamint a legfrissebb hetedik részben a zseniális Harrison Ford keltett életre, és aki egy életre a legmenőbb pilóta marad, most megfiatalodva is megelevenedhet, köszönhetően a Disney kitartó távlati terveinek. Kiaknáznak ugyanis minden lehetőséget, ami a George Lucas által megálmodott sztoriból kihozható.

Nem véletlen, hogy az újabb trilógia mellett – melynek a nyolcadik részét már le is forgatták – szinte minden évben kapunk egy-egy űrkalandot. A legközelebb érkező például már most decemberben landol a mozikban, ez lesz a Felicity Jones főszereplésével felvett Zsivány egyes.

Mindezeket figyelembe véve, egyáltalán nem meglepő, hogy mindenről lehúzzák a legtöbb bőrt és annyi folytatást terveznek be, amennyit nem szégyellnek.


Ez lesz a helyzet a Han Solo projekttel is!

Állítólag Ehrenreich egy eleve három filmre szóló szerződést írt alá, ez is jelzi, hogy a stúdió nagy reményeket fűz a készülő mozihoz. Egy belsős munkatárs állítólag így nyilatkozott a dologról:

„Van egy igazán nagy izgalom a Han Solo projekt körül, és nagy potenciált látunk benne. Persze Han fiatalkori kalandjai nem feltétlenül kell, hogy kapcsolódjanak a Birodalom dolgaihoz, rengeteg lehetőség van rá, hogy valami teljesen mást és újat adjunk a rajongóknak. Új galaxisokat, lényeket és karaktereket ismerhetnek meg!”


Az első rész forgatókönyvét az a Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írja, akik a Birodalom visszavág, a Jedi visszatér vagy éppen Az ébredő Erő előkészületeiben is részt vettek, úgyhogy tapasztalt emberekről beszélhetünk. És már az is biztos, hogy a sztoriban Chewbacca is megjelenik majd, úgyhogy nem kell nélkülöznünk kedvenc duónkat sem.

Hogy mennyire várjuk ezeket a filmeket? Még mi sem döntöttük el, hiszen eléggé keserű szájízzel fogadtuk a casting-hírt, de igyekszünk műmosolyt erőltetni magunkra, és pozitívan csalódni.

Forrás: Comingsoon
Képek: Instagram

#CinemaKlub#alden ehrenreich#star wars#disney

Címlapról ajánljuk