Műsorújság
RTL Most

Megtalálták a fiatal Han Solót!

Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy az eddig négy főre szűkített lista tovább csökkent, egészen egyig: az a hír járja, hogy Alden Ehrenreich alakítja majd az űrcsempészt és zseniális pilótát.

Emberek, tisztázzunk valamit: ha ez a döntés komoly, és tényleg Ehrenreich lesz Harrison Ford utódja, akkor jobb lesz azonnal elengedni a bizakodást és a pozitív gondolatokat. Hogyan és MIÉRT?! De nyugodjunk le, és vegyük végig, hogy honnan is jött ez a sokkoló információ.

A Deadline értesülései szerint még nem biztos, hogy tényleg ő lesz a kiválasztott, hivatalos szerződés még nem született, illetve a Lucasfilm és a színész emberei sem erősítették meg a híreket. Azonban azt beszélik, hogy az a része már tényként kezelhető, hogy ő a legnagyobb esélyes a szerepre. Hogy miért? Állítólag nagyon jól teljesített a próba felvételeken és azt a formát hozta, amit a készítők kerestek – tényleg kutatták, majd 2500 embert castingoltak ennek érdekében.

És hiába nincs még meg a bejelentés, a válogatás már tényleg a végéhez ért, úgyhogy innentől kezdve már nagyon nagy meglepetések nem érhetnek minket – habár ezen a ponton nagyon örülnénk neki!

Ugye, korábban arról beszéltünk, hogy még négy név között vacillálnak, és őszintén Ehrenreich-nél szinte mindegyik jobb opciónak tűnik. Viszont nem mehetünk el amellett sem, hogy a tökéletes jelölt szóba se került a stúdióknál, amely felett nemcsak mi, de a rajongók tömegei sem tudtak szemet hunyni.

Az Adaline varázslatos életében feltűnt Anthony Ingruber alakította Harrison Ford fiatal énjét a filmben, és azóta sem tudunk tova lendülni a tényen, hogy ikertestvérek is lehetnének.

 

Ettől az opciótól azonban el kell búcsúznunk, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Ingruber bizony nem bújik az ifjú Solo szerepébe, hiába vállalná el akár egy szempillantás alatt is, ha felkérnék. Így maradt nekünk Ehrenreich...

Ti mit gondoltok?

UPDATE!

Most már még egy lépéssel közelebb kerültünk a hír hivatalos bejentéséhez! Ugyan a Disney és a Lucasfilm sem erősítette még meg, hogy Alden Ehrenreich lesz a fiatal Han Solo, de már az a hír járja, hogy alá is írta a szerződését!

Forrás: Deadline, Screenrant
Képek: Instagram, Twitter, Tumblr

Legnézettebb videók