Éden Hotel

Féltékenység, intim pillanatok és heves vita korbácsolta fel a hangulatot az Éden Hotelben

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 21:55

Az esti buli egész jól indult, ahol Arni születésnapját ünnepelték. Azonban az Éden Hotel játékosai szinte egy pillanatra sem feledkeztek meg a taktikázásról most, hogy új játékos költözött be közéjük. Miután Jázmin letudta a kötelező köröket, Kendy karjaiban kötött ki, amit Lovi nem nézett jó szemmel. Balázs pedig kapva kapott az alkalmon, hogy beleálljon riválisába, így másnapra átalakultak az erőviszonyok a luxushotelben. De, akinek egyáltalán nincs félnivalója a védettséggel rendelkező Jani mellett, az Lovi, akit egy „törpe hadsereg” véd titokban, és Barbi, akit pedig egy boszorkány támogat otthonról.

„Nem vagyok itt neked elég jó?” – Arni nem érti, Szani miért foglalkozik Janival

Szani élvezte a helyzetet, hogy az Éden Hotel új beköltözője úgy nézett rá, mintha fel akarná szedni őt. Mivel a lány közeledett is Janihoz, Arni úgy érezte, ezt már nem tudja szó nélkül hagyni és kérdőre vonta a párját.

Jázmin megnyugtatta Janit, hogy nem taktikázik vele: Azért beszélgetek veled ennyit, mert bejössz

Jázmin az este folyamán többször is félrevonult Janival, hogy átbeszéljék az erőviszonyokat az Éden Hotelben. Amikor a lány látta, hogy a srác nem biztos, hogy hallgat rá, azonnal vallomást tett neki a fürdőszobában.

Jázmin megcsókolta Kendyt: Te miért nem akarsz belém szerelmes lenni? Szeress már engem!

Arni születésnapi bulijában nem csak Janihoz került közel Jázmin. Miután az Éden Hotel új játékosát felvilágosította a benti viszonyokról, Kendyvel szerette volna jól érezni magát.

Balázs keményen beleállt Loviba, Szani lépett közéjük a vita hevében

Lovi nem nézte jó szemmel azt, ahogy a párja viselkedett Arni születésnapi bulijában, ugyanis a lány az este nagy részét Jani társaságában töltötte, majd Kendyvel csókolózott. A srác úgy érezte, ezzel az ő játékát is gyengíti Jázmin. Annyira kiakadt az Éden Hotel 19 éves játékosa Lovi fejmosásától, hogy Balázshoz sietett panaszkodni, aki készségesen állt a lány szolgálatára.

Lovi próbált kitartani, de végül feladta

Az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Balázs nekiesett Lovinak Jázmin miatt. Ekkor a srác úgy döntött, ő ezt nem csinálja tovább, mert nem tud egy ilyen lánnyal tovább egy helyen maradni.

„Törpe hadsereg” védi titokban Lovit

Úgy tűnik, átalakultak az erőviszonyok az Éden Hotelben. Fanni és Zsófi a kezükbe vették a játékmester szerepét, így Lovi a háttérből figyelheti, mire készülnek a lányok.

Cigánykártyával és boszorkány támogatásával készült Jani és Barbi az Éden Hotelre

Jani egy jóslat miatt közeledik Barbihoz, aki úgy érzi, jó esélye van arra, hogy megnyerje a milliókat, ugyanis egy boszorkány gondoskodott a szerencséjéről még a beköltözése előtt.

 

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#26. rész#féltékenység#csók#vita#veszekedés#taktika#jázmin#Balázs#zsófi#kendy#barbi#jani#arni#szani#lovi#fanni#norbi

Címlapról ajánljuk