CinemaKlub

Sírásveszély! Íme, az 5 legszomorúbb filmes halál a nyárból!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 29. 13:03

Bizony, a jó időnek lassan vége, ennél a ténynél pedig már csak az lehet megrázóbb, ahogyan néhány kedvencünket veszítettük el a mozik légkondicionált termeiben. Sajnos, bőven volt min pityeregnünk!

1. Steve Trevor – Wonder Woman

Ha van valami, ami tényleg sokkolt bennünket, akkor az biztosan Steve Trevor önfeláldozása volt, amellett persze, hogy Chris Pine és Gal Gadot között mennyire erős volt a kémia a vásznon! Na, de akkor, miért kellet ilyen hamar megszabadulni ettől a szuper karaktertől? Vajon számíthatunk a visszatérésére?

2. Yondu – A galaxis őrzői Vol. 2

James Gunnnak köszönhetően eddig inkább csak a nevetéstől potyogtak a könnyeink, ám a különös csapatról szóló film második részében, volt szerencsénk a bánattól is sírni! Ugyanis elveszítettük Star-Lord (Chris Pratt) nem mindennapi apafiguráját, Yondut (Michael Rooker)! A tőle való búcsú pedig, egyrészt vetekszik Steve Trevor halálával, másrészt az egyik legemlékezetesebb mozis élménye a nyárnak!

3. Antiope – Wonder Woman

 


Azért az, hogy a Wonder Womanből két szereplőt is megsirattunk, tutira jelent valamit! Méghozzá nem is akármit, hiszen ebből is csak arra tudunk következtetni, hogy Diana Prince (Gal Gadot) széles vásznon való debütálása volt a nyár fénypontja! Ehhez pedig hozzájárult az amazon nem kevésbé csodálatos nagynénje, Antiope (Robin Wright) elesése is. Szerencsénkre azonban az ő visszatérése a Justice League-ben teljesen biztos!

4. Barbossa kapitány – A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A kapitány (Geoffrey Rush) azok után, hogy öt filmen keresztül folyamatosan terrorizálta a bolondos Jack Sparrowt, előlépett a homályból és feláldozva magát megmentve ezzel a Johnny Depp megformálásával ikonikussá vált kalózt. Hiába beszélünk egy többnyire szórakoztató kalandfilmről, ezen a jeleneten biztosan nem nevettünk!

5. Delphine – Atomszőke

A Sofia Boutella által alakított francia ügynök, nemcsak dögös és okos volt, hanem valósággal hipnotikus is, éppen ezért nem is csodálkozunk, hogy ilyen forró pillanatokat okozott nekünk kolléganőjével,Charlize Theronnal! Valamint éppen ezért gondoljuk azt, hogy kár volt érte.

Ti kinek az elvesztésén lepődtetek meg legjobban?

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#ajánlók#top5#a galaxis őrzői 2#wonder woman#atomszőke#chris pine#robin wright#johnny depp#james gunn

Címlapról ajánljuk