Műsorújság
RTL Most

Ilyen az, ha egy másik jövőben is mindenki Ryan Goslingot akarja!

A Szárnyas fejvadász 2049 új előzetesében végre szinte az egész stábot láthatjuk és persze az is kiderül, hogy mi történt Fordékkal az első fejezet óta! Nézz bele, garantált, hogy a hideg ki ráz majd!

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, mennyire fantasztikusnak ígérkezik, a Denis Villeneuve által rendezett mozifilm!

Igaz, hogy csak októberben láthatjuk majd, de már most teljesen rá vagyunk pörögve, hogy vajon méltó lesz-e Ridley Scott klasszikusához, vagy talán képes lesz még túl is szárnyalni azt?

Arról nem is beszélve, hogy a film nagy részét hazánkban forgatták és olyan A-listás kedvenceink szerepelnek benne, mint Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, valamint Jared Leto!

Egy szó mint száz a Philip K. Dick regényén alapuló sci-fi nagy reménységünk és azok után, amit az új trailerben láttunk, ez csak még inkább igaz!

Nem hiszed? Győződj meg róla a saját szemeddel!

Az új kedvcsináló sztorijában többet láthatunk végre Jared Letoból, valamint megismerhetjük Robin Wright karakterét is, aki arra buzdítja  a Ryan Gosling által alakított ügynököt, hogy meneküljön. Na, de ki elől és mégis hová? – merül fel a kérdés mindannyiunkban, akárcsak a színész karakterében.

A narancssárga színekben úszó alternatív jövőnk rövid bemutatása, és egy-két valódi sci-fis akció után pedig, Harrison Ford, Rick Deckard-jánál kötünk ki:

„Te rendőr vagy!” - mondja Ford Goslingnak, amikor először találkoznak. „Egykor én is az voltam.” - folytatja a legenda, majd az ifjonc megkérdezi, mi történt, a válasz pedig a következő: „Vadásztak ránk!”

 

With answers come questions. #BladeRunner2049

A post shared by #BladeRunner2049 (@bladerunnermovie) on

Ezzel a pár sorral, a hihetetlen látványorgiával és ígéretes akciókkal kápráztatott el bennünket ismét a Szárnyas fejvadász 2049, amit októbertől láthatunk majd a mozikban!

Forrás: variety.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók