Műsorújság
RTL Most

8 jelenet, ami miatt még mindig a Wonder Woman hatása alatt állunk!

Csodanőből sosem elég, ez egyre biztosabb, hiszen nemcsak a kritikusok tetszését nyerte el a hősnő filmje, hanem a mozi nézők is imádták, így pedig nem is csoda, hogy világszerte csúcsokat dönt a jegypénztáraknál! Mi pedig összeszedtük nektek a kedvenc pillanatainkat a legújabb hőseposzból!

A sötét lovag óta az egyik legjobb képregény adaptáció, ami még a Karib-tenger kalózai 5-nek a bevételeit is túlszárnyalta a nyitó hetén, nemcsak azért felejthetetlen mert az első egészestés film a DC amazonjáról, hanem mert mindent megtalálunk benne, amit a Batman Superman ellen-ből hiányoltunk és, amit az Igazság Ligája című filmtől remélhetünk!

Diana és a tréning

Hiába az anyai szigor, Diana hercegnő ellent mondva anyjának Hippolytének, edzeni kezd az Amazonok hadvezérével, a nagynénjével Antiopéval. Az egyik ilyen küzdelem során láthatjuk először elszabadulni Wonder Woman erejét, aminek megjelenése előre vetíti, később milyen hatalmas összecsapásokra várhatunk a hősnőktől!

Az Amazonok összecsapása a németekkel

 

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm) on

Amikor Steve Trevor a varázslatos szigetre kerül nyomában a német katonákkal, az Amazonok lecsapnak az idegenekre, a jól megkoreografált jelenetek, a kimerevített képek és a harcos nők által képviselt harc stílus lenyűgöző látványt, igazi adrenalin löketet és hidegrázást nyújt!

London Calling

Miután Steve és Diana megérkeztek az 1910-es évek Angliájába, nemcsak a nyomukba eredő ellenséges kémekkel, hanem a társadalmi elvárásokkal is meg kellett küzdeniük. Így nemcsak újabb akció jelenetnek örülhetünk egy sikátori támadás során, hanem néhány felhőtlen pillanatot is kapunk a korhű ruhákat próbáló Dianától, aki csúnyán szólva még nem igazán tudja, hogy hol a helye, hova mehet be és mikor szólalhat meg.

Arról nem is beszélve, hogy Wonder Woman, hasonlóképen menti meg Steve Trevor életét, mint ahogyan Clark Kent Louis Lane-ét az 1978-as Superman-filmben!

Csatatér

Valójában a Wonder Woman mindenegyes pillanatára úgy emlékszünk vissza, hogy azta, de ha választanunk kéne, akkor biztosan ezt a jelenetet emelnénk ki leginkább ugyanis, itt láthatjuk meg először a Csodanőt teljes valójában, átlényegülve, elszántan, mindenre készen, miközben megszólal a kultikus Wonder Woman-intro.

Bevalljuk, mi majdnem sírtunk a gyönyörűségtől!

Diana és Trevor, a halhatatlan szerelem

A sok akciódús és látványos jelenet mellett szerencsére a női szívekre is gondoltak a készítők, így nem is meglepő, hogy a romantikának is adtak helyet bőven! Gal Gadot és Chris Pine között pedig valósággal izzik a levegő, amit meg is csodálhatunk egy komikus táncjelenet, valamint egy sejtelmes csókjelenetnek hála.

Ehhez még csak annyit, hogy, ha egyetlen pillantással szerelmet lehetne vallani, akkor nekik biztosan sikerülne!

A hercegnőknek bálokban a helyük

 


Miután Diana úgy gondolja, ha legyőzi Árészt, akkor a világon eluralkodó háborúnak is rögtön vége szakad, egy gyönyörű kék álruhában belóg, a német csapatok vezérének, Ludendorff-nak az összejövetelére, hogy megölje a gazfickót.

Végső összecsapás

Mint általában minden történetnél, a Wonder Woman-film esetében is a nagy egymásnak feszüléstől vártuk a legnagyobb durranást, és szerencsére hiába van tele a film jobbnál jobb jelenetekkel, ebben a megmérettetésben sem kellett csalódnunk, főként, hogy mindez több szinten ment vége! Hiszen egyrészt Diana küzd saját magával, az emberekbe vetett hitével és az azt követő csalódásával, ahogyan megküzd Zeusz fiával, a főellenségével is, miközben annak meglepő kilétével is szembe kell néznie.

Steve Trevor áldozata

 


Az amerikai kém tudta, hogy esélye sincs, hogy Dianának segítsen Árész legyőzésében, így saját csatáját megvívva, inkább a német csapatok megállítására koncentrált. Ennek köszönhetően pedig akaratlanul is hozzájárult a Csodanő győzelméhez, és ahhoz, hogy Diana azzá a hősnővé váljon, aminek született! Tudjuk, minden pillanatát imádtuk a filmnek, de mikor Trevor odaadja az apja óráját Dianának és mond valamit, amit akkor éppen nem hall az amazon, csak később idézi vissza, amikor kénytelen szembesülni a rideg valósággal!

Ez olyan szívbemarkoló megoldás, amitől azóta is eláll a szavunk, ha csak visszaemlékezünk rá!

Forrás: cinemablend.com
Képek:
Instagram.com

Legnézettebb videók