Műsorújság
RTL Most

Az egyik legjobb Wonder Woman jelenet improvizáció volt!

Sok mindenért lehet méltatni a legújabb DC-filmet – a hibái ellenére is –, és ezek közül az egyik nagy kedvencünk Gal Gadot és Chris Pine kettőse. A színész most egy igazán sokkoló kulisszatitkot osztott meg a forgatásról.

Ismét előre szólnánk, hogy spoileresek leszünk, úgyhogy aki még nem látta a filmet, óvatosan olvasson tovább!

Legutóbb már ugrálhattunk egyet örömünkben, hiszen kiderült, hogy még nem halt meg a remény, hogy egyik kedvenc karakterünket újra láthatjuk a Wonder Woman folytatásában! Ez a valaki pedig nem más, mint Steve Trevor, vagyis Chris Pine.

Többek között azért örültünk ennyire, hogy a karakter akár még feltűnhet Csodanő oldalán – bárhogyan is oldanák ezt meg –, mert a film minden egyes jelenete arany volt, amiben Gal Gadottal közösen tűntek fel. Rendkívüli kémiájuk nemcsak az érzelmek síkján volt érezhető, hanem a dialógusaikban is: teljesen egymásra hangolódtak a forgatáson!

Ennek egyik legékesebb bizonyítéka a történet, amit Pine nemrég osztott meg a nagyérdeművel: kiderült, hogy az egyik legviccesebb és leglazább jelenetük – amikor a hajón a házasságról, az együttalvásról és a szexről beszélgetnek – IMPROVIZÁCIÓ volt!

Pine imádta, hogy megadták nekik ezt a szabadságot, hiszen így játszadozhatott Trevor humorával, ami jól mutatott Diana „egyenes nője” mellett.

„Neki kell a kemény nőnek lennie – ez a nehezebb rész –, hiszen olyanokat mond, hogy ’Az apám Zeusz’, ami annyira vicces. És ezt egy teljesen komoly arccal kell előadnia, egy megfelelő adag ártatlansággal és komolysággal. Nekem pedig úgy kellett reagálnom, mint bármelyik másik embernek. Könnyű volt.”


Egy ilyen jelenetet, teletűzdelve zseniális poénokkal és erőltetés mentes dialógusokkal… hát le a kalappal! Ezek után még jobban imádjuk a duót! És most már pláne le sem tagadhatják, hogy imádják egymást!

Amúgy is elterjedt egy mém kettejükről, amin Gal Gadot igazából minden nőt egy személyben testesít meg! Mindenki azon nevet, hogy egy pillanatra elfelejtette, hogy férje van és látványosan csodálta a mellette interjút adó Mr. Pine-t! Nyugi Gal, át tudjuk érezni! ;)

Legnézettebb videók