Műsorújság
RTL Most

A galaxis őrzői 3 még a halálból is visszahozhatja kedvencünket!?

Úristen, a vicces csapatról szóló mozi legújabb fejezetének háza táján ezerrel pörögnek az események. Méghozzá annyira, hogy James Gunn még a lehetetlent is megpróbálja!

Ne szaladjunk azonban ennyire előre, kezdjük rögtön a legelején, ugyanis A galaxis őrzői egyik kulcsfontosságú pontjáról van szó, ami pedig nem más, mint a soundtrackje!

Minden rajongó tisztában vele, hogy Peter Quill, azaz Star-Lord (Chris Pratt) élete értelmét többnyire a zene adja, ebben pedig nagy segítségére van az édesanyjától kapott walkman, és az ahhoz készített awesome mixtape-ek, melyeket az előző két részben hallhattunk. Most azonban kiderült, hogy A galaxis őrzői 3-ban nem a mama kedvenc slágerei, hanem sokkal inkább a papa, azaz Yondu (Michael Rooker) által szeretett dallamok csendülnek majd fel!

„Az első és a második részben a zenén keresztül Meredith kommunikált Peterrel, a harmadikban Yondu fog!” – árulta el a mozi rendezője, James Gunn.

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

A direktor egyébként hozzáfűzte, hogy a muzsika ezúttal is szerves része lesz a történetnek, nem önkényes aláfestő zenéről van szó, ám nem lesz könnyű kiválasztania a legmegfelelőbbeket, hiszen már így is közel száznyolcvan dal szerepel a lejátszási listáján, melyekből még bármelyik lehet befutó.

Ezek szerint így térhet vissza Yondu a halálból?

Nos, Gunn valójában nem a banditák vezérét szeretné megidézni, hanem egy sokkal nagyobb legendát, aki bizony már a csillagokat is leénekelte az égről!

Bizony, az elszánt rendező nemrég beismerte nagyon szerette volna, ha David Bowie játssza el az eredeti A galaxis őrzői képregények egyik tagját, ám azt nem árulta el, hogy ez pontosan melyik karakter lett volna. Állítólag Kevin Feige producerrel meg is keresték az énekest, hogy szerepeljen A galaxis őrzői vol. 2 zseniális zárójelenetében, ám Bowie hirtelen halálával erre végül már nem kerülhetett sor.

 

A post shared by David Bowie (@davidbowie) on

James Gunn a nagy titkolózások ellenére, azt azért hozzátette, hogy a hőst, akit a világsztár alakíthatott volna, soha nem láthatjuk már a különös csapat kalandjaiban, mert nem szeretné, hogy más játssza el. Ezzel pedig, ha úgy vesszük David Bowie mégiscsak a részesévé vált a Marvel világának!

Az eredeti Őrzők pedig a zenész nélkül is nagy eséllyel térhetnek vissza a harmadik részben, sőt Sylvester Stallone csapata még egy spin-offban is reménykedhet!

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

Ám nemcsak ők azok, akiket nagy valószínűséggel láthatunk még a későbbiekben, hiszen Gunn beismerte, hogy felvetődött az ötlet, hogy a rajongók nagy örömére egy új karaktert, Novát is beleírják a következő filmbe! A rendező viszont csupán egyfajta lehetőségként vetette fel, mivel nem akarja, hogy a hősnő elterelje a figyelmet a már meglévő szuperhős csapatról.

Azonban a Pókember: Hazatéréssel, az Avengers: Infinity War-filmekkel, valamint A galaxis őrzői Vol. 3-mal egy teljesen új szintre emelik a Marvel Univerzumot, amibe már beleférne ez a szereplő is. Ahogyan az is biztos, hogy a harmadik moziban Star-Lordékat is utoljára láthatjuk majd ebben a formájukban!

Szóval van remény arra, hogy Marvel Kapitány (Brie Larson) mellett új szuperhős is érkezzen a vászonra!

Forrás: screenrant.com, movieweb.com,cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók