CinemaKlub

A Disney újabb klasszikust elevenít fel, a főszereplő pedig nem más, mint Ewan McGregor!

rtl.hurtl.hu

2017. április 27. 11:02

A színész A szépség és a szörnyeteg után újabb mesefilm feldolgozásra adta a fejét, de sosem találnátok ki, hogy kit fog ezúttal alakítani! Féljünk vagy örüljünk?

Eljött a pillanat, amitől mind tartottunk, de szerencsére nem kell nagyon megijednünk!

McGregor ugyanis nem mást fog játszani, mint a százholdas pagony egyik lakóját, Róbert Gidát!

Nem, nem egy élőszereplős Micimackó-moziról van szó, csupán arról, hogy megfilmesítik a kisfiú felnőtt életét, aminek címszerepére a skót színészt találták a legalkalmasabbnak.

 

A post shared by Ewan McGregor (@mcgregor_ewan) on

A filmet Marc Forster rendezi majd és arról fog szólni, hogy min megy keresztül Róbert Gida családos üzletemberként és, hogy milyen az, ha valaki elveszíti a képzelőerejét, hiszen a karakter most már csak a felnőtt életére koncentrál, elfeledve régi barátait. De szerencséjére Micimackó segítségére siet majd, ami azonban nem biztos, hogy jó kor történik, ugyanis Róbert Gida családi élete éppen romokban hever, és nagy esélye van rá, hogy elveszítse lányát és feleségét.

Nos, a kérdés már csak az, hogy mindezt milyen formában kell elképzelnünk? Micimackó úgy fog megjelenni, mint egy beszélő plüss maci a Ted-ben? Vagy ennél sokkal finomabb megoldást találnak a készítők?

 

A post shared by Ewan McGregor (@mcgregor_ewan) on

Mindenesetre úgy tűnik, most nagyon kapós a téma, hiszen egy másik film is készült Róbert Gidáról, aGoodbye Christopher Robin!, aminek főszereplői Margot Robbie és Domhnall Gleeson. Ahogyan azt is megállapíthatjuk, hogy Ewan McGregor is egyre inkább gyerekfilmekben szerepel, a Trainspotting 2-tés a saját rendezését, az Amerikai pasztorál-t leszámítva.

Hiszen láthatjuk A szépség és a szörnyeteg gyertyatartójaként, valamint nemsokára szerepel a The Land of Sometimes című animációs filmben is!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#disney#ewan mcgregor#micimackó#margot robbie#a szépség és a szörnyeteg#trainspotting 2

Címlapról ajánljuk